Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

Με τεράστια επιτυχία έληξε το 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. |
Με τεράστια επιτυχία έληξε το 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ (βίντεο)
 Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την απονομή βραβείων του διαγωνιστικού τμήματος έληξε την Κυριακή το 3ο ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA  Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ.

 Περισσότεροι από 1200 χορωδοί συν τους συνοδούς και τους μαέστρους των χορωδιών, είχαν τα καλύτερα να πουν για την διοργάνωση του "3ου ΝΑΥΠΛΙΟ ARTIVA  Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ" που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως και τις 20 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα του βουλευτικού.
Στις 11 το πρωί της Κυριακής έγιναν οι απονομές των βραβείων στις διαγωνιζόμενες χορωδίες που διακρίθηκαν.
Τις απονομές έκανε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος που δήλωσε πως ο Δήμος στηρίζει και θα στηρίζει τέτοιες εκδηλώσεις.
Το απόγευμα της Κυριακής το φεστιβάλ έκλεισαν οι χορωδίες, Corul de copii “Ding Dong” ROMANIA, το Χορωδιακό εργαστήρι «Ίαμβος», η Μεικτή χορωδία «Λιμπρέτο» , η Μεικτή χορωδία Φιλαρμονία Ξυλοκάστρου και η  Χορωδία Σπάτων – Αρτέμιδος
Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του φεστιβάλ Θεοδόσης Αντωνιάδης ευχαρίστησε τις χορωδίες που έλαβαν μέρος τόσο στο διαγωνιστικό μέρος όσο και στο ελεύθερο.
Την τελετή λήξης του φεστιβάλ παρακολούθησαν επίσης η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ.Ρούτουλας, Φ.Μίχος Π. Λέντζος και φυσικά πολύς κόσμος που καταχειροκρότησε τις χορωδίες με το πραγματικά υψηλό επίπεδο.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ