ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων - Τι του ζήτησαν;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 μ.μ. |
Μαθητές του 6ου Δημοτικο Σχολείου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων - Τι του ζήτησαν;
 Μαθητές και μαθήτριες της Β1 τμήματος και της Ε΄ τάξης του 6ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Ναυπλιέων στο γραφείο του στο Δημαρχείο Ναυπλίου, όπου συνομίλησαν μαζί του για θέματα που αφορούσαν την ευρύτερη λειτουργία του Δήμου.
Οι μαθητές του σχολείου που συμμετέχουν σε πρόγραμμα εθελοντισμού με τίτλο "Νοιάζομαι και δρω για τον εθελοντισμό στο σχολείο, στη γειτονιά και στην πόλη" ζήτησαν από τον Δήμαρχο τη στήριξη του στις δράσεις τους, οι οποίες περιλαμβάνουν την επίσκεψη τους στο Ε.Ε.Ε.Κ Πυργέλας, την συνεισφορά τους στο συσσίτιο της Ευαγγελίστριας, την επίσκεψη τους στο "Χαμόγελο του Παιδιού" αλλά και καθαρισμός της παραλίας Καραθώνας. 
Οι μαθητές του 6ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου επέδωσαν επιστολή στον Δήμαρχο όπου του ζήτησαν την βοήθεια του για τα έξοδα μετακίνησης στο "Χαμόγελο του Παιδιού" αλλά και για την τοποθέτηση ενημερωτικής πινακίδας στην παραλία Καραθώνας.  
Πριν οι μικροί μαθητές επισκέφθηκαν, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, όπου ενημερώθηκαν από το προσωπικό για το έργο που προσφέρει η πυροσβεστική υπηρεσία.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ