ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

7ο Πανελλήνιο συνέδριο Ανώνυμων Υπερφάγων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. |
7ο Πανελλήνιο συνέδριο Ανώνυμων Υπερφάγων
Το 7ο Πανελλήνιο συνέδριό τους οργανώνουν φέτος οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι στο Airotel Achaia Beach, στον Καστελόκαμπο. Κατά τη διάρκειά του, οι ομιλητές, μέλη των Ανώνυμων Υπερφάγων, θα μοιραστούν πως βοηθήθηκαν από το πρόγραμμα και βρήκαν λύσεις για μια νέα σχέση με το φαγητό, την εικόνα του σώματος και το βάρος. 

Οι Ανώνυμοι Υπερφάγοι, από το 1960 στην Αμερική και από τη δεκαετία του ‘80 στην Ελλάδα, προτείνουν ένα πρόγραμμα αλληλοϋποστήριξης για υγιές βάρος και υγιείς διατροφικές συμπεριφορές Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας με προβλήματα βάρους ή διατροφικών διαταραχών όπως νευρική ανορεξία, βουλιμία, υπερφαγία και παχυσαρκία. 

Για πολλά θέματα υγείας που συνδέονται με το ψυχαναγκαστικό φαγητό καθώς και την απομόνωση κάποιων ανθρώπων για το πώς νοιώθουν με το σώμα τους, το πρόγραμμα των ΑΥ, χωρίς να μπαίνει στο χώρο των ειδικών υγείας, δίνει μια νέα ελπίδα και στήριξη. 

Το συνέδριο είναι ανοιχτό σε όσους πιστεύουν πως ασχολούνται με τον έλεγχο του φαγητού σε σημείο που να επηρεάζεται η ζωή τους. Σε ανοιχτή συνάντηση, το Σάββατο 19 Νοεμβρίου από 4.30μμ έως 5.30μμ στο ξενοδοχείο Airotel Achaia Beach στον Καστελόκαμπο, θα γίνει ενημέρωση για το πώς λειτουργεί το πρόγραμμα των Ανώνυμων Υπερφάγων, και στην συνέχεια θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα. 

Η ενημέρωση μας ενδιαφέρει επαγγελματίες της υγείας – εναλλακτικούς θεραπευτές – εκπαιδευτικούς – συγγενείς ανθρώπων με διατροφικές διαταραχές, ΜΜΕ, και όσους πιστεύουν πως η σωστή διατροφή βοηθάει την ίαση. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Ανώνυμους Υπερφάγους και για το πρόγραμμα του συνεδρίου παρακαλούμε δείτε στο: http://www.anonymoi-yperfagoi.org.gr/ Γι
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ