ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Θεοδόσης Αντωνιάδης: Ζήσαμε όμορφες και αξεπέραστες στιγμές στο "ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:01:00 π.μ. |
Θεοδόσης Αντωνιάδης: Ζήσαμε όμορφες και αξεπέραστες στιγμές στο "ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ"
 Πέρασε μία εβδομάδα από την αυλαία του "ΝΑΥΠΛΙΟ-ARTIVA 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ" . Το μυαλό προσπαθεί να αντισταθεί στις μνήμες που μάλλον θα μείνουν ανεξίτηλες! Προσπαθεί να αντισταθεί και να προχωρήσει παρακάτω... 

Όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην τριγυρίζει ο νους μας στις τόσο όμορφες και αξεπέραστες στιγμές που ζήσαμε κατά τη διάρκειά του. Κόποι, προσωπικές θυσίες, άγχος, προσμονή, υπομονή...!

Επιθυμούσαμε να σας προσφέρουμε τις καλύτερες συνθήκες για την καλλιτεχνική σας απόδοση χωρίς να χάνεται ούτε κατ' ελάχιστο η ανθρώπινη προσωπική επαφή. 

Πιστεύουμε ότι το καταφέραμε με την αγάπη σας, τη διάθεσή σας, το ταλέντο σας και τη συνεργασία σας! 

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους εσάς που με τη συμμετοχή σας είτε στο ελεύθερο είτε στο διαγωνιστικό πρόγραμμα (μαέστροι, χορωδοί, διοικητικά συμβούλια αλλά και συνοδοί-επισκέπτες) καταστήσατε για τρίτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ ως ένα από τα σπουδαιότερα χορωδιακά γεγονότα στον ελλαδικό χώρο. 

Ευχαριστούμε θερμά την κριτική επιτροπή του διαγωνιστικού φεστιβάλ κ.κ Αγαθάγγελο Γεωργακάτο, Κωστή Κωνσταντάρα, Σταύρο Μπερή και Φανή Παλαμίδη για την πολύτιμη και εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία. 

Ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν κατά την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ, τη λυρική σοπράνο Γιολάνδα Αθανασοπούλου, τον βαρύτονο και μαέστρο Κωστή Κωνσταντάρα και την πιανίστα και μαέστρο Φανή Παλαμίδη. 

Ευχαριστούμε επίσης και το φιλόμουσο κοινό της περιοχής μας που στηρίζει κάθε καλλιτεχνική μας προσπάθεια. 

Τέλος, ευχαριστούμε για την αρωγή τους, το Δήμο Ναυπλιέων και το Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ