ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:17:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Επί ποδός οι καταστηματάρχες για το σημερινό εορτασμό του ξενόφερτου εθίμου της «Μαύρης Παρασκευής». Εκπτώσεις και προσφορές και ουκ ολίγα δρώμενα σ’ όλα τα μαγαζιά με στόχο την τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

- Η Σπάρτη, τιμάει και εορτάζει αύριο τον προστάτη της Όσιο Νίκωνα, με διάφορες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

- Ευρεία σύσκεψη φορέων και πολιτών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στη Σπάρτη, με θέμα το πολυσυζητημένο ζήτημα της ίδρυσης και λειτουργίας του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης.

- Ο Δήμος της Σπάρτης, θα τιμήσει την Κυριακή, τους 118 πατριώτες που εκτελέστηκαν απ’ τα στρατεύματα κατοχής, στο Μονοδένδρι Λακωνίας.

- Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησαν πρόσφατα, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος, οι σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας στην οικία του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στο Λιμποβίσι Αρκαδίας.

- Η κινηματογραφική προβολή της ταινίας μικρού μήκους, με θέμα την Άλωση της Τριπολιτσάς, θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. Η προβολή του φιλμ ιστορικής τεκμηρίωσης θα γίνει το βράδυ της Κυριακής, 27 Νοεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης. Τα γυρίσματα έγιναν στο κάστρο του Παραλίου Άστρους Κυνουρίας. Το εγχείρημα στηρίζει οικονομικά και ο Δήμος της Τρίπολης.

- Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, στο Γύθειο, στο τρίτο της ραντεβού με την κοινωνία της Λακωνίας!Στο Κέντρο Πολιτισμού Ανατολικής Μάνης (Παλαιό Παρθεναγωγείο) και στο ειδικό περίπτερο που είχε στηθεί, η ομάδα υποδέχθηκε τις τοπικές Αρχές και τους αθλητικούς συλλόγους της περιοχής, καθώς επίσης τους τοπικούς φορείς και ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον Δήμο και φυσικά πολλούς φιλάθλους.

Δέσποινα Αρσένη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ