ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Έρχονται χιόνια από την Τρίτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:45:00 μ.μ. |
Έρχονται χιόνια από την Τρίτη
  Επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά και τις χιονοπτώσεις από την Τρίτη, προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Την Τρίτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. Στα ανατολικά και νότια θα σημειωθούν καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ, στα πελάγη τοπικά 8 και πιθανόν στο Αιγαίο τοπικά 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση σε όλη τη χώρα.
Την Τετάρτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και πιθανόν σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας και πιθανόν της Κρήτης. Καταιγίδες θα σημειωθούν στα ανατολικά και νότια, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα.
Την Πέμπτη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φτάσουν και τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, ενώ παγετός, τοπικά ισχυρός, προβλέπεται τη νύχτα και το πρωί στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
Την Παρασκευή αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σταδιακή άνοδο από τα νότια. Τοπικά παγετός τη νύχτα και το πρωί στα δυτικά και βόρεια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ