Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Φώφη Γεννηματά: Η Πελοπόννησος αποδεικνύει ότι μπορεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:39:00 π.μ. | | |
Φώφη Γεννηματά: Η Πελοπόννησος αποδεικνύει ότι μπορεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα
«Υπάρχουν υγιείς και δημιουργικές δυνάμεις στην Ελλάδα, που μπορούν να πάρουν στα χέρια τους και να εγγυηθούν την ανάπτυξη και την έξοδο της χώρας από τη κρίση»!..Αυτό τόνισε από την Τρίπολη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από τον βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη στο πλαίσιο των εγκαινίων της Έκθεσης των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου ″Πελοπόννησος Εxpo″.
Η Φώφη Γεννηματά, κάνοντας ειδική αναφορά στην Πελοπόννησο, επεσήμανε πως αποδεικνύει ότι μπορεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, την πολιτιστική της κληρονομιά, το πλούτο το φυσικό και φυσικά το τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό.

Συνεχίζοντας, επέκρινε την κυβέρνηση ότι δεν στηρίζει τις προσπάθειές τους λέγοντας: «Τα μέτρα και οι πολιτικές της είναι ο κόφτης της ανάπτυξης. Πρέπει να αλλάξουμε κυβέρνηση, πρέπει να αλλάξουμε πολιτική. Είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε για να αλλάξουμε τους πολιτικούς συσχετισμούς».

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επανέλαβε ότι η χώρα έχει ανάγκη από εθνική συνεννόηση με διάλογο, για να διαμορφωθεί μία εθνική αναπτυξιακή και κοινωνική συμμαχία. «Είμαστε σήμερα εδώ, για να δώσουμε αυτό το μήνυμα. Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και Κινήσεις Πολιτών, είναι η προοδευτική μεταρρυθμιστική δύναμη, που μπορεί να παλέψει μαζί με την ελληνική κοινωνία, με τους Έλληνες παραγωγούς, για να αλλάξουμε την κατάσταση, για να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή που χρειάζεται η Ελλάδα», υπογράμμισε η Φώφη Γεννηματά...
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ