ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Δημήτρης Κωστούρος: Η συμμετοχή των παιδιών αποτελεί το πιστοποιητικό της επιτυχίας των εκδηλώσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:46:00 π.μ. |
Δημήτρης Κωστούρος: Η συμμετοχή των παιδιών αποτελεί το πιστοποιητικό της επιτυχίας των εκδηλώσεων
 Το Ναύπλιο γιορτάζοντας την ιστορική επέτειο της κατάληψης του Παλαμηδίου από τον Στάικο Σταικόπουλο και την απελευθέρωση του πόλης από τον τουρκικό ζυγό έδειξε πως ξέρει να θυμάται και να θυμίζει , έδειξε πως ξέρει να τιμά τους προγόνους του και τους άθλους τους αλλά έδειξε συγχρόνως πως ξέρει να ενώνει μέσα από μια μεγάλη συλλογική προσπάθεια φορείς ,συλλόγους ,σχολική κοινότητα, επισκέπτες και δημότες.

Την έναρξη των εκδηλώσεων έκανε ο Προοδευτικός Σύλλογος Παλαμήδης με μια εξαιρετική εκδήλωση στο βουλευτικό το Σάββατο το βράδυ. Μια εκδήλωση αντάξια της ποιότητας και της προσφοράς ενός συλλόγου που συμπληρώνει φέτος εβδομήντα χρόνια ζωής.

Στα πλαίσια των αθλητικών εκδηλώσεων ,παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η μεγάλη συμμετοχή παιδιών, αθλητών , δημοτών και επισκεπτών ήταν η απόδειξη της θέλησης και της διάθεσης όλων για τον δικό τους ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΟ ΑΘΛΟ . 

Και φυσικά κλείνοντας τις εορταστικές εκδηλώσεις η μουσική εκδήλωση την Κυριακή με την χορωδία "Βυζαντινοί και Παραδοσιακοί Αντίλαλοι " και την φιλοξενούμενη «Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Βυζαντινή Χορωδία» υπό τη διεύθυνση του μουσικολογιωτάτου κ. Μιχαήλ Μακρή δόθηκε το στίγμα της λαμπρότητας του εορταστικού διημέρου στην πόλη μας.

Ευχαριστώ τους επίσημους προσκεκλημένους για την παρουσία τους ,όλους αυτούς που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και βέβαια του εθελοντές που για μία ακόμη φορά ολοκλήρωσαν μια επιτυχημένη διοργάνωση.

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλους , περισσότερο όμως στα παιδιά μας η συμμετοχή των οποίων αποτελεί το πιστοποιητικό της επιτυχίας των εκδηλώσεων.
Και του χρόνου με υγεία
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ