ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Βράβευση μαθήτριας της Τουριστικής Σχολής Άργους στην Κρήτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:44:00 μ.μ. |
Βράβευση μαθήτριας της Τουριστικής Σχολής Άργους στην Κρήτη
 Διάκριση για την μαθήτρια από το Άργος Φλεβάρη Αδαμαντία της Τουριστικής Σχολής ΕΠΑΣ Πελ/σου όπου με εβδομήντα ακόμα ξενοδοχοϋπαλλήλους απ’ όλα τα ξενοδοχεία της Κρήτης βραβεύτηκαν τη φετινή χρονιά 2016 για το ήθος και την εργατικότητά τους. 

Τους τίμησε ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων απονέμοντάς τους το βραβείο “Δασκαλάκη” ο οποίος υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του τουρισμού στο νησί.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα Πατρίς της Κρήτης, η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου Creta Maris.

Η επιλογή και η βράβευση των καλύτερων εργαζομένων της χρονιάς στα ξενοδοχεία της Κρήτης από τον Παγκρήτιο Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων αποτελεί έναν καθιερωμένο θεσμό που στοχεύει στην αναβάθμιση του επαγγέλματος και στην επιβράβευση των ικανοτήτων που απαιτούνται στον ανταγωνιστικό στίβο του επαγγέλματος.

Η Φλεβάρη Αδαμαντία από τα σχολικά της χρόνια επέδειξε στοιχεία άριστης επίδοσης και συμπεριφοράς όπως υπογραμμίζει ο Δ/ντης τους ΙΕΚ Κων/νος Καχριμάνης στοιχεία που διασφαλίζουν την εργασιακή προοπτική και εξέλιξη.

Τα θερμά συγχαρητήρια από το εκπαιδευτικό προσωπικό και την δ/νση της σχολής.



ΑΡΓΟΣ 23/11/2016

Ο Διευθυντής

ΙΕΚ Πελ/σου





Κων/νος Καχριμάνης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ