ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

«Κάνοντας θέατρο παρέα με ένα βιβλίο» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 π.μ. |
«Κάνοντας θέατρο παρέα με ένα βιβλίο» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπλίου εγκαινιάζει πρόγραμμα φιλαναγνωσίας σε συνεργασία με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και οργανώνει τη διεξαγωγή προγραμμάτων με τίτλο «Κάνοντας θέατρο παρέα με ένα βιβλίο». 

Τα προγράμματα απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου και είναι προσαρμοσμένα στην ηλικία και τη σχολική βαθμίδα των μαθητών.

Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις γνωριμίας και προετοιμασίας, δραματοποίηση και ολοκλήρωση με αποχαιρετισμό. Στόχος των προγραμμάτων είναι η ενίσχυση της φιλαναγνωσίας, η επαφή με τη Βιβλιοθήκη και η ανάπτυξη σχέσης με το βιβλίο, η καλλιέργεια της γλωσσικής έκφρασης και της φαντασίας και η ανάπτυξη της δημιουργικής σκέψης των μαθητών (Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης). 

Με εργαλεία τον βιωματικό τρόπο και το θεατρικό παιχνίδι τα προγράμματα ενισχύουν την ομαδικότητα και τη συνεργασία των μαθητών μεταξύ τους.

Eμψυχώτριες: Παναγιωτίδη Βιολέττα, Στανωτά Σταματία, Χριστάνη Χρυσοβαλάντου Συναντήσεις: Κάθε Δευτέρα 11.00-12.30

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν για οποιαδήποτε πληροφορία και προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα Προγράμματα και οι ημερομηνίες και ώρες υλοποίησής τους, στο τηλέφωνο 27520.27256, και στο e-mail nafplibr@otenet.gr (Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00 - 19:00).

Τα Προγράμματα μπορείτε να τα βρείτε και στην ιστοσελίδα http://vivl-nafpl.arg.sch.gr της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης»



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ