ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας: Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του τεχνικού κόσμου της χώρας μας για την αναγέννηση του κατασκευαστικού κλάδου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 π.μ. |
ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας: Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του τεχνικού κόσμου της χώρας μας για την αναγέννηση του κατασκευαστικού κλάδου
 Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος ως κορυφαίος επιστημονικός φορέας και θεσμικός σύμβουλός του κράτους πρέπει να διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην κοινωνία.

Η Νέα Δημοκρατία αναγνωρίζοντας αυτή την αναγκαιότητα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκλογική διαδικασία του ΤΕΕ, η οποία διεξάγεται την Κυριακή στις 20 Νοεμβρίου σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στη δική μας Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου (25ης Μαρτίου 2) από τις 8 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.

Εκτιμώντας την πορεία και τις θέσεις όλων των παρατάξεων, η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) είναι η παράταξη που εκφράζει τις φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδέες της ΝΔ.

Μαζί, με το επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας, θα ξεπεράσουμε όλα εκείνα τα εμπόδια που στερούν από την πατρίδα μας το «οξυγόνο» της.

Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του τεχνικού κόσμου της χώρας μας για την αναγέννηση του κατασκευαστικού κλάδου και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας με λιγότερους φόρους και δυναμική ανάπτυξη.

ΓΙΑ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

                         Η Πρόεδρος                         Ο Υπεύθυνος Θεματικού Τομέα Υποδομών και Δικτύων.
ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ                         ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ