ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
- Εκδήλωση με θέμα «ο πόλεμος γεννά προσφυγιά», οργανώνει ομάδα γυναικών της Σπάρτης, τη Δευτέρα, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Σπάρτης.

- Εκδήλωση με θέμα «ανάδειξη των ιδιαίτερων συγκριτικών πλεονεκτημάτων του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου Λακωνίας», θα γίνει το Σάββατο, στο Πνευματικό Κέντρο Παλαιοπαναγιάς Λακωνίας. Την εκδήλωση οργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης.

- Ο Σύλλογος Ποντίων Λακωνίας, παρουσιάζει σήμερα, το βιβλίο το Θοδωρή Δεύτου, με τίτλο «Τραπεζούντα, το διαμάντι της Ανατολής». Η εκδήλωση θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης, στις 7 το απόγευμα.

- Νέες τιμές ισχύουν από σήμερα στα διόδια προς Καλαμάτα, μετά την παράδοση νέου τμήματος του δρόμου. Οι νέοι κατάλογοι περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και θα ισχύουν για όλους τους μετακινούμενους, ακόμα και για αυτούς που χρησιμοποιούν πομποδέκτες.

- Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση φορέων και πολιτών με θέμα τα νεώτερα για την ίδρυση Αρχαιολογικού Μουσείου Σπάρτης.

- Διήμερο επιστημονικό συμπόσιο με θέμα «Επιστημονικές διαδρομές στις φυσικές επιστήμες» θα γίνει την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Λυγουριό.

- Το διεθνές Φεστιβάλ κινηματογράφου της Ολυμπίας για παιδιά και νέους θα πραγματοποιηθεί στον Πύργο από 3 έως 10 Δεκεμβρίου.

- Ένα τραγικό συμβάν έχει αναστατώσει τοπική κοινότητα της Σπάρτης.Σύμφωνα με δημοσίευμα του FLYNEWS, 26χρονος Πακιστανός προσπάθησε να ασελγήσει σε 12χρονο κορίτσι, στην αυλή σχολικού συγκροτήματος. Ο παράνομος μετανάστης έδειξε ένα ερωτικό βίντεο από το κινητό του στο κορίτσι και στη συνέχεια άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες στη μικρή, η οποία αιφνιδιάστηκε, άρχισε να φωνάζει και η ίδια αλλά και οι συμμαθητές της καταφέρνοντας να ξεφύγει. Το συμβάν αμέσως καταγγέλθηκε από τη μητέρα της στην Αστυνομία.

- Μια σορός σε προχωρημένη σήψη και χωρίς κεφαλή, αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή των Κυθήρων. Η σορός πιθανόν ανήκει σε άνδρα και έφερε στολή κατάδυσης. Προανάκριση διενεργεί το λιμενικό Κυθήρων ενώ η σορός μεταφέρθηκε στον Πειραιά για νεκροψία – νεκροτομή.

- Το ΕΚΑΒ Λακωνίας ενισχύεται με δύο ασθενοφόρα. Σήμερα στις 11:00 το πρωί θα γίνει η τελετή παράδοσης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Δέσποινα Αρσένη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ