ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Γκιόλας: Πακτωλός δανείων στη ΝΔ με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση σε ορίζοντα ...οκταετίας (ηχητικό)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:50:00 μ.μ. | |
Γκιόλας: Πακτωλός δανείων στη ΝΔ με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση σε ορίζοντα  ...οκταετίας (ηχητικό)
 Στην πορεία των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ αναφέρθηκε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ-και μέλος της επιτροπής- Γιάννης Γκιόλας σε σημερινή συνέντευξη του, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΄΄ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ΄΄ και στον δημοσιογράφο Στάθη Σχινά.

Ο κ. Γκιόλας με αφορμή και την πρόσφατη κατάθεση του πρώην γενικού διευθυντή της ΝΔ κ. Αθανάσιου Σκορδά , μίλησε για τον πακτωλό χρημάτων που δανειζόταν το κόμμα της ΝΔ με μόνη εγγύηση την κρατική επιχορήγηση και μάλιστα με ορίζοντα …οκταετίας, σαν να ήταν δηλαδή δεδομένα και στο μέλλον ( !) τα ποσοστά του κόμματος , άρα και η αναλογούσα επιδότηση.

Ο βουλευτής Αργολίδας έκανε λόγο για υπέρογκα δάνεια( 20 εκατομμύρια τη φορά..) που δόθηκαν στη ΝΔ σε προεκλογικές περιόδους ( 2007, 2009, 2012) για μετακινήσεις ψηφοφόρων από εξωτερικό, για συγκεντρώσεις – φιέστες κλπ.

Ο κ. Γκιόλας διέψευσε ,με έγγραφα στοιχεία , τον ισχυρισμό του κ. Σκορδά για , δήθεν έξοδα εκατομμυρίων από το ΣΥΡΙΖΑ το 2012 αναφορικά με μετακινήσεις ψηφοφόρων-ετεροδημοτών , καθώς αποδείχτηκε ότι η σχετική δαπάνη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπέρασε τις 40.000 ευρώ.

Τέλος ο κ. Γκιόλας επισήμανε στη συνέντευξη του ότι μόλις πρόσφατα τον Απρίλη του 2016 ( όταν ξεκίνησαν και οι εργασίες της εξεταστικής, για τα δάνεια, επιτροπής της Βουλής) η Τράπεζα Πειραιώς ( η πρώην ΑΤΕ που κατά ..κόρο δανειοδοτούσε τα κόμματα) με αγωγή της ζητά από τη ΝΔ 191 εκατομμύρια ευρώ!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ