ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Αναβολή για την Πέμπτη στη δίκη της "μαύρης χήρας" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:38:00 μ.μ. |
Αναβολή για την Πέμπτη στη δίκη της "μαύρης χήρας" (βίντεο)
 Αναβολή για την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου πήρε η πολύκροτη δίκη της Δήμητρας Βούλγαρη, της επονομαζόμενης και “μαύρης χήρας” της Αργολίδας, η οποία ήταν να εκδικαστεί στα Δικαστήρια της Τρίπολης, σήμερα, Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

Η Βούλγαρη κατηγορείται ότι σκότωσε από πρόθεση και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση το σύζυγό της καθώς και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Η δίκη πήρε αναβολή δύο ημερών γιατί όπως είπαν οι δικηγόροι της κατηγορουμένης Σπύρος και Βασίλης Ρομποτής δεν είχε γίνει σωστή κλήτευση και βάσει του δικονομικού κώδικα της κατηγορουμένης. 

Έτσι ζητήθηκε νέα κλήτευση, ενώ να σημειώσουμε πως απουσίαζε και η πολιτική αγωγή (δικηγόρος της οικογένειας του θύματος) Αλέξης Κούγιας, λόγω άλλης δίκης. 

Εντύπωση προκάλεσε η παρουσία δε της 13χρονης κόρης του ζευγαριού, η οποία κλήθηκε με εντολή εισαγγελέα για να καταθέσει και η παρουσία της δημιούργησε ένταση μεταξύ των συγγενών του θύματος που αναρωτήθηκαν γιατί ήρθε το παιδί στο Δικαστήριο. 

Να σημειώσουμε πως η κατηγορούμενη αρνείται το φόνο και δηλώνει πως πιέστηκε από τους αστυνομικούς να ομολογήσει και η αλήθεια θα φανεί στην ακροαματική διαδικασία, όπως είπαν οι δικηγόροι της, που επέρριψαν ευθύνες στα αστυνομικά όργανα.

Πηγή: drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ