ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Το μήνυμα Ομπάμα για τη Δημοκρατία από την Ακρόπολη (Βίντεο Λευκού Οίκου)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. |
 Το μήνυμα Ομπάμα για τη Δημοκρατία από την Ακρόπολη (Βίντεο Λευκού Οίκου)
 Ένα βίντεο διαφήμιση για την Ελλάδα και τον πολιτισμό μας από έναν από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον πλανήτη. Ο Μπαράκ Ομπάμα εκφράζει τον θαυμασμό και σεβασμό του από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος

Από τη στιγμή που έφτασε στην Ελλάδα, ο απερχόμενος Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, δεν έπαψε να εκφράζει αφειδώς και με σεβασμό, τον θαυμασμό και σεβασμό του για τον πολιτισμό και την ιστορία της χώρας μας. Μίλησε ελληνικά ουκ ολίγες φορές, με αποκορύφωμα την ιστορική ομιλία του στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, επισκέφτηκε το Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ ξεναγήθηκε στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, από όπου οι εικόνες κάνουν και θα κάνουν τον γύρο του κόσμου.



Ο Μπαράκ Ομπάμα έγινε - θέλοντας ή μη - ο καλύτερος πρεσβευτής της χώρας μας, θυμίζοντας ακόμα και σε μας τους ίδιους, πράγματα που θεωρούμε δεδομένα και λόγους, για τους οποίους πρέπει, να νιώθουμε υπερήφανοι ως Έλληνες.

Και είναι αλήθεια, ότι ανεξάρτητα από κάθε πολιτική και αντιλήψεις, αυτός ο άνθρωπος είναι από τους λίγους (αν όχι ελάχιστους) που θα μπορούσαν, να καταφέρουν αυτό που κατάφερε, κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Ελλάδα.

Ο Λευκός Οίκος έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την επίσκεψή του στην Ακρόπολη, από όπου στέλνει το μήνυμά του για τη Δημοκρατία, από το σημείο όπου γεννήθηκε.

Στο σχόλιο του Ομπάμα που συνοδεύει το βίντεο, ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρει:

"Στο τελευταίο μου ταξίδι εκτός ΗΠΑ ως προέδρου, είχα επιτέλους την ευκαιρία να επισκεφτώ την Ελλάδα και να γνωρίσω την υπέροχη ιστορία αυτής της χώρας. Καθώς στέκεται κανείς στον χώρο της Ακρόπολης, στο σημείο όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία και όλες οι δημοκρατικές αξίες που ως Αμερικανοί θεωρούμε σημαντικές, αντιλαμβάνεται τη σημασία της διακυβέρνησης του λαού, από τον λαό για τον λαό και πως οι πολίτες, ανεξάρτητα από το έθνος στο οποίο ανήκουν, θα αποφασίζουν το είδος των χωρών που θα είμαστε, τα ιδανικά στα οποία θα προσβλέπουμε και τις αξίες, που θα μας ορίζουν".


Πηγή:news247.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ