ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια το βράδυ στο Πολυτεχνείο και τη Σταδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 π.μ. |
Έξι συλλήψεις για τα επεισόδια το βράδυ στο Πολυτεχνείο και τη Σταδίου
 Ακόμη ένα άτομο συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα και έτσι ανήλθαν σε 6 οι συλλήψεις που έγιναν, συνολικά, από την αστυνομία, για τα σοβαρά επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου, αλλά και κατά τη συγκέντρωση που προηγήθηκε με τη συμμετοχή αριστεριστών και αντιεξουσιαστών.


Συγκεκριμένα, έγιναν τρεις συλλήψεις στη διάρκεια των επεισοδίων, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αμερικής, όταν ορισμένα άτομα προσπάθησαν να σπάσουν το φραγμό των αστυνομικών δυνάμεων και έριξαν δύο βόμβες μολότοφ. Σημειώνεται, ότι σε χώρο κοντά στην Παλαιά Βουλή, βρέθηκαν αργότερα πολλές βόμβες μολότοφ που άφησαν εκεί άγνωστοι προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη.

Τα επεισόδια «μεταφέρθηκαν» λίγη ώρα αργότερα στην ευρύτερη περιοχή του Πολυτεχνείου, που μετατράπηκε σε «πεδίο μάχης». Περίπου 150 αντιεξουσιαστές έριξαν δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, κυρίως από τις οδούς Σολωμού, Στουρνάρη και Τοσίτσα, αλλά και μέσα από το Πολυτεχνείο. Παράλληλα, είχαν στήσει οδοφράγματα στις οδούς Στουρνάρη και Τοσίτσα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις από την πλευρά τους, έκαναν χρήση χημικών, προσπαθώντας να απωθήσουν τους αντιεξουσιαστές, ενώ έκαναν άλλες τρεις συλλήψεις.

Η κατάσταση εκτονώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα, ενώ στις 03:00 τα ξημερώματα μια ομάδα 20 ατόμων, περίπου, βγήκε πάλι από το Πολυτεχνείο και έριξε μολότοφ εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

Επίσης, άγνωστοι επιτέθηκαν το βράδυ με δύο βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

ΑΠΕ ΜΠΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ