ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:09:00 μ.μ. |
Διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Αργολίδας
Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αργολίδας«Ελπίδα Ζωής» , σχεδιάζει να πραγματοποιήσει διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο, για τους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, των Σχολικών Μονάδων της Αργολίδας, βασισμένο στο υλικό αγωγής Υγείας «Διαπροσωπικές σχέσεις 11-14ετών» του ΚΕ.Θ.Ε.Α., (εγκεκριμένο από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο), στις 21 Νοεμβρίου και 23 Νοεμβρίου 2016, στο Άργος.

Το υλικό πραγματεύεται θέματα όπως η κατανόηση των επιρροών, η φιλία, η αυτοεκτίμηση, η καλλιέργεια δεξιοτήτων επίλυσης συγκρούσεων, η λήψη αποφάσεων. 

Το σεμινάριο συνολικής διάρκειας 8 ωρών θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης στην οδό Κοφινιώτου 20 στο Άργος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα είναι:
-Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, ώρα 5μ.μ. -9μ.μ. και
-Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, ώρα 5μ.μ. -9μ.μ.
Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.
Λόγω του Βιωματικού χαρακτήρα του σεμιναρίου ο αριθμός συμμετεχόντων, θα είναι 18-20 άτομα.
Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016, στο fax:2751061265 του Κέντρου ή στο email: elpidazo@otenet.gr. Αρμόδια στελέχη για την διεξαγωγής του Σεμιναρίου είναι η κα. Δέσποινα Μάρκου - Κοινωνική Λειτουργός και η κα. Βασιλική Γεωργιλά –Κοινωνική Λειτουργός.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ