ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Σε Άργος και Ναύπλιο οι «μικροί» του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:25:00 μ.μ. |
Σε Άργος και Ναύπλιο οι «μικροί» του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου
 Παρά το βροχερό καιρό του Σαββάτου, η Κυριακή που είχε προγραμματίσει εκδρομή στο Άργος και στο Ναύπλιο για τα τμήματα 4ου - 5ου - 6ου έτους  του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, ήταν ηλιόλουστη - ζεστή και ικανοποίησε μικρούς (υποψηφίους χορευτές) και μεγάλους (συνοδούς). Αρχικά έγινε επίσκεψη στο Άργος και συγκεκριμένα στο Αρχαίο Θέατρο. 

Μεγάλη εντύπωση έκανε στους μικρούς το ότι οι κερκίδες ήσαν φτιαγμένες σε λοξευμένο βράχο. Οι εκδρομείς του Ομίλου έφυγαν στην συνέχεια για το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του ελεύθερου από τους Τούρκους Ελληνικού κράτους. 

Πρώτα ξεναγήθηκαν στο ωραιότερο Κάστρο της Πελοποννήσου, σε αυτό του Παλαμηδίου με τις 8 ανεξάρτητες μεταξύ τους (για την άμυνα) ντάπιες.

 Ακολούθως οι περισσότεροι κατέβηκαν από τα 999 σκαλιά στο κέντρο του Ναυπλίου. Με τα πόδια περιήγηση στην αγορά, άφιξη στην κεντρική πλατεία, απέναντι από το κτίριο της πρώτης Βουλής των Ελλήνων. 

Ελεύθεροι μετά στην πόλη για γεύμα, ενώ μετά το γεύμα επίσκεψη στον Ναό έξω από τον οποίο δολοφονήθηκε ο πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος Ιωάννης Καποδίστριας. 

 Τους «μικρούς» συνόδευσαν από το Διοικητικό η πρόεδρος Ελ. Καφεντζή, ο αντιπρόεδρος Σπ. Αργυρόπουλος, ο ταμίας Γ. Νικολόπουλος, η έφορος υλικού Γ.Μποτίνη καθώς και οι Γυμναστές Χρ. Κιλιάς και Αθ. Κωνσταντινίδου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ