ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας: Οι κυβερνήσεις πέφτουνε ενώ ο Φούχτελ μένει...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:32:00 μ.μ. | |
ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αργολίδας: Οι κυβερνήσεις πέφτουνε ενώ ο Φούχτελ μένει...
 Με κεντρικό σύνθημα “Ναύπλιο 2016, Η αυτοδιοίκηση ενωμένη με το βλέμμα στο μέλλον της Ευρώπης” θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο το 6ο Συνέδριο της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.

Έτσι ενώ η κυβέρνηση Σύριζα -Ανελ ετοιμάζει το 4ο Μνημόνιο, η τοπική και περιφερειακή “αυτοδιοίκηση” πασχίζει να εφαρμόσει τα τρία πρώτα για να έρθει επιτέλους η διαβόητη “ανάπτυξη”.

Μπροστά σε μια κατάσταση που Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση, ΜΜΕ, και Έλληνες Ολιγάρχες θέλουν να επιβάλλουν την αντίληψη ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση όλοι αυτοί που τόσα χρόνια ήταν οι φορείς του ρουσφετιού, της κακοδιοίκησης των υπερχρεωμένων ΔΕΥΑ, των κακοφτιαγμένων έργων, της έλλειψης σχεδιασμού και του άρπα κόλα καλούν τον κ. Φούχτελ να τους μάθει “καλές πρακτικές” για την αυτοδιοίκηση..

Μήπως η ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της διαχείρισης των σκουπιδιών, του νερού και όλων γενικά των κοινωνικών υπηρεσιών με την μεταφορά του κόστους στου Δημότες είναι “καλή πρακτική”.

Μήπως οι νέες εργασιακές σχέσεις και τα τοπικά σύμφωνα απασχόλησης θα λύσουν το εκρηκτικό πρόβλημα ανεργίας και μετανάστευσης των επιστημόνων της χώρας.

Μήπως το φορολογικό στραγγάλισμα των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων και των συνταξιούχων θα σβήσουν το συνεχώς αυξανόμενο δημόσιο και ιδιωτικό χρέος.

Την απάντηση την ξέρει η ελληνική κοινωνία. ...

Απέναντι στο δόγμα “δεν υπάρχει εναλλακτική λύση” επιμένουμε στην ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής τους.

Απέναντι στα μνημόνια τους, βάζουμε τις κοινωνικές ανάγκες.

Απέναντι στο σώσιμο των τραπεζών απαιτούμε εργασία, παιδεία, υγεία, κοινωνική ασφάλιση.

Η έξοδος από την ευρωζώνη της δια βίου λιτότητας είναι η εναλλακτική λύση.

Η έξοδος από την Ε.Ε. του ολοκληρωτισμού της φτώχειας της ανεργίας της εξαθλίωσης του φασισμού του ρατσισμού των στρατοπέδων συγκέντρωσης των κλειστών συνόρων των επιχειρηματικών εφοπλιστικών και τραπεζικών ομίλων είναι υπόθεση όλων των ευρωπαίων εργαζόμενων και δική μας.

Διαδηλώνουμε στο Ναύπλιο Πέμπτη 3 Νοέμβρη στις 6:00 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος .
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ