ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Επιτυχημένη η παρουσία του πολυφωνικού σχήματος της Χορωδίας Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου στη Θεσσαλονίκη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:46:00 μ.μ. | |
Επιτυχημένη η παρουσία του πολυφωνικού σχήματος της Χορωδίας Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου στη Θεσσαλονίκη
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου το πολυφωνικό σχήμα της Χορωδίας Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου συμμετείχε στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Θεσσαλονίκης μετά από πρόσκληση του προέδρου κ. Δ. Παπαζαχαρίου. 

Η διήμερη φεστιβαλική εκδήλωση αποτελούσε και μέρος του σημαντικού θεσμού "Δημήτρια", κατά την διάρκεια των οποίων πραγματοποιήθηκαν κορυφαίες πολιτιστικές δράσεις. 

Η συμμετοχή της χορωδίας σε αυτήν την εκδήλωση (πρώτη φορά στο Δήμο Θεσσαλονίκης) ήταν μία ευκαιρία για την παρουσίαση του καλλιτεχνικού της προγράμματος σε κοινό που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά.
Το ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ είναι ένα πολύ σημαντικό ίδρυμα που ανήκει στο ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και προήλθε από δωρεά του αείμνηστου Γεωργίου Βαφόπουλου και της γυναίκας του Αναστασίας τόσο ως κτιριακό συγκρότημα όσο και ως κέντρο πολιτισμού. Χωρίζεται σε δύο τομείς, αυτούς της βιβλιοθήκης και των εκδηλώσεων. Αποτελεί σημαντικό στοιχείο πολιτιστικής έκφρασης για το ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Το μεικτό πολυφωνικό σχήμα της χορωδίας του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ Ναυπλίου φέτος κλείνει 10 χρόνια από την ίδρυση του και στις παρουσίες του έχει να επιδείξει σοβαρό καλλιτεχνικό έργο με επίγνωση της σημαντικότητας του θεσμού που υπηρετεί.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ