ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο κανονισμού λειτουργίας των λαϊκών αγορών του Δήμου Άργους-Μυκηνών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:12:00 μ.μ. |
Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο κανονισμού λειτουργίας των λαϊκών αγορών του Δήμου Άργους-Μυκηνών
 Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το σχέδιο κανονισμού λειτουργίας των λαϊκών αγορών του Δήμου Άργους-Μυκηνών,  στο site του Δήμου και στις διευθύνσεις www.argos.gr και www.newargos.gr .

Ο Δήμος προσβλέπει στον θεσμό των Δημόσιων Διαβουλεύσεων ως μέσο κατάθεσης ουσιαστικών προτάσεων και απόψεων των ευαίσθητων φορέων και πολιτών, με στόχο την διαμόρφωση του τελικού κειμένου της πρότασης κανονιστικής Απόφασης, στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σκοπός του παρόντος κανονισμού είναι η ανάγκη ρύθμισης όλων των θεμάτων που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Άργους-Μυκηνών καθώς και τυχόν νέων που θα ιδρυθούν στο μέλλον, η διασφάλιση των συμφερόντων του καταναλωτικού κοινού και η δημιουργία προϋποθέσεων, που θα συμβάλλουν στον υγιή ανταγωνισμό.

Κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Διαβούλευσης, είναι δυνατό να παρέχονται από το Δήμο Άργους-Μυκηνών απαντήσεις σε ερωτήσεις των ενδιαφερομένων, οι οποίες πρέπει να υποβάλλονται επώνυμα, όπως και παρατηρήσεις, σχόλια, ιδέες και προτάσεις, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dimos@argos.gr, ή στο fax.: 2751360710, έως και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016. Τυχόν ανώνυμες απαντήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη. 

Η συμμετοχή σας αποτελεί κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας αυτής της προσπάθειας.
Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων για τη συμβολή σας.

Ο Αντιδήμαρχος Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
Ηλίας Χατζηγεωργίου

Σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας Λαικών Αγορών

Φόρμα Παρατηρήσεων
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ