ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Εξιχνιάστηκαν δεκατρείς περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οχήματα στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:56:00 π.μ. |
Εξιχνιάστηκαν δεκατρείς περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οχήματα στην Αργολίδα
 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, δεκατρείς περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής σε οχήματα, στο Άργος Αργολίδας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες 2.11.2016 και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας (1) 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας.

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, εξακριβώθηκε ότι ο 23χρονος, την 1/2.11.2016 και κατά τις βραδινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, είχε διαπράξει συνολικά τρείς περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οχήματα και δέκα  περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε οχήματα.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρήματα και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι φθορές που προκάλεσε στα οχήματα ξεπερνούν σε αξία τις -6.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων.

Ο 23χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ