ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Διαφορετικές προσεγγίσεις αιρετών της Πελοποννήσου για τα σκουπίδια (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:23:00 μ.μ. |
Οι διαφορετικές προσεγγίσεις αιρετών της Πελοποννήσου για τα σκουπίδια (βίντεο)
Το θέμα των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν έχει λυθεί ακόμα και έτσι οι συζητήσεις σε όλα τα συλλογικά όργανα είναι συνήθεις, πολύωρες και βέβαια, λόγω της φύσης του ζητήματος, υπάρχουν και οι εντάσεις, συγκρούσεις και κόντρες.

Εκείνο που μπορεί όμως να διαπιστώσει κανείς από την πρώτη ώρα παρακολούθησης ενός οργάνου αιρετών, όταν συζητά για τα σκουπίδια και χωρίς να ξέρεις πολλά πράγματα για το θέμα, είναι οι διαφορετικές προσεγγίσεις γύρω από τη διαχείριση των απορριμμάτων. 

Και δεν μιλάμε μόνο για το αν κάποιος θέλει ή όχι τη ΣΔΙΤ της Περιφέρειας, οι διαφορετικές απόψεις υπάρχουν ακόμα και για το πώς θα πρέπει να χειριστούν το ζήτημα των σκουπιδιών οι δήμαρχοι και γενικά το Κράτος, η Περιφέρεια ή όποιος άλλος τυχόν εμπλέκεται. 

Ο ΦοΣΔΑ αποτελεί το όργανο των δημάρχων που συζητά το θέμα των απορριμμάτων αλλά για μία ακόμα φορά, με αφορμή την γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του αναθεωρημένου ΠΕΣΔΑ, οι διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις αποτέλεσαν τον κανόνα στη συνεδρίαση της Δευτέρας και μπορείτε να το διαπιστώσετε βλέποντας το βίντεο και ακούγοντας τα όσα είπαν κατά σειρά: Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος του ίδιου δήμου Μανώλης Σκαντζός, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας. 

Από τα λεγόμενά τους καταλαβαίνει κανείς τις “σχολές” που υφίστανται γύρω από το ζήτημα των σκουπιδιών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Και οι “σχολές” δεν έχουν να κάνουν μόνο με το αν κάποιος είναι πιο “κοντά” στην Περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου ή όχι….Αλλά έχουν να κάνουν και με άλλες παραμέτρους.

Πηγή: drt915.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ