ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Πέτρος Τατούλης: Συνεχίζουμε να αποδίδουμε μεγάλα έργα στους πολίτες της Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:29:00 μ.μ. |
Πέτρος Τατούλης: Συνεχίζουμε να αποδίδουμε μεγάλα έργα στους πολίτες της Πελοποννήσου
«Υλοποιούμε μεγάλα έργα για την Πελοπόννησο, με αποφασιστικότητα και αυστηρή προσήλωση στο στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας, και ικανοποιούμε αιτήματα δεκαετιών των πολιτών» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου της ένταξης στο ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 των δρόμων Σκούρα – Γεράκι στη Λακωνία και Βέλο – Στιμάγκα – Νεμέα στην Κορινθία.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράμμισε την πρόνοια της Περιφερειακής αρχής να εντάξει τα έργα αυτά στο νέο επιχειρησιακό πρόγραμμα 2014 – 2020 και εξέφρασε την περηφάνια της παράταξης της πλειοψηφίας γιατί «έχουμε αποδείξει την ικανότητα μας να βρίσκουμε τους απαραίτητους πόρους και να υλοποιούμε στο ακέραιο σπουδαία έργα. Οι πολίτες μας επιβραβεύουν συνεχώς για τις επιτυχίες αυτές».

Ο κ. Τατούλης επεσήμανε ιδιαίτερα τη διεκδικητικότητα και την αποτελεσματικότητα της περιφερειακής αρχής να βρίσκει πόρους και χαρακτήρισε «πολιτική απρέπεια τον ισχυρισμό ότι οι πόροι αυτοί εξασφαλίστηκαν από πολιτικά κόμματα. Κανένα κόμμα δεν το έκανε, αντίθετα προσπαθεί να οικειοποιηθεί τις επιτυχίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η στάση της Κυβέρνησης Σύριζα – Ανελ, η οποία παρουσίασε ως δικό της επίτευγμα τα τρία περιφερειακά ιατρεία στη Μεσσηνία που η Περιφέρεια Πελοποννήσου χρηματοδότησε και υλοποίησε».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κάλεσε τέλος τις παρατάξεις της μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη τόσο από τους πολίτες της Πελοποννήσου, όσο και από την πλειοψηφία για την απόλυτα αρνητική στάση τους απέναντι σε όλα τα έργα στην Πελοπόννησο, αλλά και από τον ίδιο προσωπικά για τις ανοίκειες προσωπικές και οικογενειακές επιθέσεις που έχει δεχθεί.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ