ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Κλείνει με μπάρα η οδός Αμαλίας στο Ναύπλιο για τα αυτοκίνητα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:22:00 μ.μ. |
Κλείνει με μπάρα η οδός Αμαλίας στο Ναύπλιο για τα αυτοκίνητα
 Με απόφαση που πήρε στην συνεδρίαση της Τρίτης 22 Νοεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο  Ναυπλιέων προβλέπεται το κλείσιμο της οδού Αμαλίας στο Ναύπλιο από το ύψος της οδού Συγγρού και μάλιστα με μπάρα.

Με τρια συναφή θέματα καθορίστηκαν και οι λεπτομέρειες που προκύπτουν από την εφαρμογή του μέτρου όπως οι «κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οδών Αμαλίας και Κωλέττη », η « εφαρμογή μέτρων διευθέτησης της διέλευσης επί της οδού Αμαλίας» και η «εφαρμογή ρυθμίσεων στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους της παλιάς πόλης του Ναυπλίου ». Το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε ομόφωνα το κλείσιμο της οδού Αμαλίας για τα αυτοκίνητα με μπάρα. 

Στην απόφαση προβλέπεται η χρήση κάρτας για τους μονίμους κατοίκους, θέσεις πάρκινγκ στο κομμάτι το ασφάλτινο μέχρι την πλακόστρωση της οδού, ενώ η μπάρα θα είναι ανοιχτή 9 -11 το πρωί και 6-7  το απόγευμα  για την διευκόλυνση φορτοεκφορτώσεων των καταστημάτων.

Επίσης δημιουργούνται πέντε θύλακες με προσωποπαγείς θέσεις πάρκινγκ στην παλιά πόλη για τους μόνιμους κατοίκους.

Ο Δήμαρχος κ. Κωστούρος στην εισήγηση τους τόνισε πως η παλιά πόλη του Ναυπλίου θα γίνει όπως και των ευρωπαϊκών πόλεων που έχουν ιστορικά κέντρα και στα οποία δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα, ενώ κλείνοντας επεσήμανε την δυνατότητα ανάκλησης της απόφασης σε περίπτωση που το μέτρο δεν αποδώσει ή δημιουργήσει προβλήματα. 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ