ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ευχαριστήρια επιστολή Δημοτικού Σχολείου Σκαφιδακίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. |
Ευχαριστήρια επιστολή Δημοτικού Σχολείου Σκαφιδακίου
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε του Δήμου Άργους Μυκηνών
Αξιότιμε κ. Αντιδήμαρχε (Κρίγγο Δημήτρη)
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκ/σης του Δήμου Άργους Μυκηνών

    Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολείου μας  για τις  προσπάθειες που καταβάλατε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα  για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα στέγασης της Τάξης Υποδοχής  ΖΕΠ που λειτουργεί και φέτος στο σχολείο μας.


  Το 3/θ Δημοτικό Σχολείο Σκαφιδακίου με την έναρξη  του σχολικού έτους 2016-2017 αναβαθμίστηκε λειτουργικά σε τετραθέσιο από τη Διεύθυνση Α/θμιας Εκ/σης Ν. Αργολίδας  με αποτέλεσμα και οι  τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας που διαθέτει να αξιοποιούνται πλήρως. Με τη δημοσίευση του ΦΕΚ ίδρυσης Τάξης Υποδοχής ΖΕΠ  στο σχολείο μας προέκυψε ανάγκη στέγασής της στην οποία εσείς αναποκριθήκατε άμεσα όχι μόνο με την εγκατάσταση μιας λυόμενης αίθουσας  αλλά και τον πλήρη εξοπλισμό της με κλιματισμό, σύνδεση στο διαδίκτυο και καινούριο δάπεδο.
  
Πληροφοριακά αναφέρουμε πως ο θεσμός των Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας  (ΖΕΠ) με τη λειτουργία των Τάξεων Υποδοχής (Τ.Υ) είναι  συγχρηματοδοτούμενος από την Ευρωπαϊκή Ένωση  και στόχο έχει την ισότιμη ένταξη όλων των μαθητών (Ρομά, Αλλοδαποί, Παλιννοστούντες)  στο εκπαιδευτικό σύστημα  μέσω της λειτουργίας υποστηρικτικών δράσεων για τη βελτίωση της μαθησιακής επίδοσης.

  Με αυτές σας τις ενέργειες δείχνετε  έμπρακτα το ενδιαφέρον σας για την προαγωγή του εκπαιδευτικού αγαθού του τόπου μας  που αποτελεί ευρύτερα τον καθρέφτη της κοινωνίας μας.

Με εκτίμηση

      εκ μέρους

      του συλλόγου διδασκόντων                                          του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

  Ο Προϊστάμενος του σχολείου                                                              Η Πρόεδρος
            Τσεκρέκος Σπύρος                                                                 Καραγιάννη Φωτείνή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ