Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Σε δημόσια διαβούλευση το Τοπικό Χωρικό Σχέδιο της Δημοτικής Ενότητας Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:22:00 μ.μ. |
Σε δημόσια διαβούλευση το Τοπικό Χωρικό Σχέδιο της Δημοτικής Ενότητας Ασίνης του Δήμου Ναυπλιέων (βίντεο)
Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε η μελέτη: «Σχέδιο Χωρικής Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτών Πόλεων (Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. ) Δημοτικής Ενότητας Ασίνης Δήμου Ναυπλιέων », (πλέον Τοπικό Χωρικό Σχέδιο - Τ.Χ.Σ.). το απόγευμα της Δευτέρας 14 Νοεμβρίου 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Γυμνασίου Δρεπάνου.

 Στο πλαίσιο των διαδικασιών της Δημόσιας Διαβούλευσης του άρθρου 76 του Ν. 3852/10 « Πρόγραμμα Καλλικράτης », τα παραδοτέα Β1 Σταδίου (κείμενο και τα σχέδια) της μελέτης του « Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Δ.Ε. Ασίνης Δήμου Ναυπλιέων » βρίσκονται αναρτημένα σε ψηφιακή μορφή στην ιστοσελίδα του Δήμου, (www.nafpio.gr).
Το υλικό αυτό βρίσκεται, επίσης, διαθέσιμο στη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Ναυπλιέων (Χαρ. Τρικούπη 11, ΤΚ 21100 Ναύπλιο), όπου μπορείτε να απευθύνεστε για περισσότερες πληροφορίες και κατάθεση προτάσεων (τηλέφωνα 2752097807, email tydn@otenet.gr .
Oι ενδιαφερόμενοι φορείς και πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τις παρατηρήσεις τους στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.
Στην παρουσίαση της μελέτης παρευρέθηκαν, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Ψυχογυιός, Γιώργος Καχριμάνης και Σταύρος Γαβρήλος, ο πρώην Δημαρχος Ασίνης και νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων Παναγιώτης Μπούκουρης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Πόπη Καλκούνου και αρκετός κόσμος.
Για την σπουδαιότητα της μελέτης και του σχεδιασμού του Δήμου Ναυπλιέων για την περιοχή μίλησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ