ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Παραίτηση Μανώλη Βόμβα από τον Πανναυπλιακό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:15:00 π.μ. |
Παραίτηση Μανώλη Βόμβα από τον Πανναυπλαικό
 ''Θέλοντας να προλάβω ανακρίβειες οι οποίες πιθανόν να ακουστούν ή γραφτούν, σχετικά με την λύση της συνεργασίας μου με την ομάδα του Πανναυπλιακού, επιθυμώ χωρίς να μπω σε ιδιαίτερες λεπτομέρειες, να ξεκαθαρίσω εγώ προσωπικά τις συνθήκες υπό τις οποίες έληξε αυτή η συνεργασία.


Από πλευράς μου δεν υπήρξε απολύτως καμία πρόθεση προς αυτήν την κατεύθυνση, γιατί θεωρούσα και θεωρώ πως 2 νίκες και μια ισοπαλία, για το διάστημα που ήμουν εγώ προπονητής, στην φάση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα, μπορεί να μην είναι το τέλειο, όμως είναι σίγουρα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Όμως μετά από συζήτηση με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης του σωματείου, μου έγινε σαφές, πως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, δεν ήταν κατ' αυτούς η αναμενόμενη και ήταν ξεκάθαρο και από τις δυο πλευρές, πως υπάρχει σαφής αντίθεση απόψεων σχετικά με τη ποδοσφαιρική εικόνα της ομάδας στην παρούσα φάση. 

Έκρινα λοιπόν πως υπό αυτές τις συνθήκες, δεν θα μπορούσα εγώ να συνεχίσω ως προπονητής του Πανναυπλιακού. 

Ήταν τεράστια τιμή να βρίσκομαι στη θέση του προπονητή αυτής της ιστορικής ομάδας και ευχαριστώ αυτούς που με εμπιστεύτηκαν.

Κυρίως όμως ευχαριστώ θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι έδειξαν καθ' όλη την διάρκεια της συνεργασίας μας άψογη συμπεριφορά και επαγγελματισμό και ζήτω από τον φίλαθλο κόσμο του Ναυπλίου να στηρίξει την προσπάθεια τους, γιατί στο ποδόσφαιρο οι ομάδες χρειάζονται χρόνο, υπομονή και ηρεμία για να χτιστούν. 

Εύχομαι ο Πανναυπλιακός να βρεθεί εκεί που του αξίζει το συντομότερο.''


Μανώλης Βόμβας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ