Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Ξεκίνησε στην Τρίπολη η δίκη της «μαύρης χήρας» - Κούγιας: Η κατηγορούμενη κρύβει μια αλήθεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:11:00 μ.μ. |
Ξεκίνησε στην Τρίπολη  η δίκη της «μαύρης χήρας» - Κούγιας: Η κατηγορούμενη κρύβει μια αλήθεια
 Στο δικαστήριο βρέθηκε ξανά η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του συζύγου της Θανάση Λάμπρου. Η κατηγορούμενη συνοδεία αστυνομικών έφθασε στα δικαστήρια της Τρίπολης πριν από τις 09:00 και η δίκη ξεκίνησε κανονικά. Παρών ο εις εκ των συνηγόρων της κ. Βασίλειος Ρομποτής, αλλά και ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος Αλέξης Κούγιας.

Ο κ. Κούγιας σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους λίγο προτού εισέλθει στο Δικαστικό Μέγαρο της Τρίπολης τόνισε ως πολιτική αγωγή ότι η κατηγορούμενη, η οποία όπως είπε, έχει συμμετάσχει οπωσδήποτε στο έγκλημα, δεν λέει όλη την αλήθεια. «Είμαστε απόλυτα βέβαιοι για την ενοχή της. Υπάρχει μια ενδόμυχη σκέψη που προέρχεται από το περιεχόμενο της δικογραφίας ότι η κατηγορούμενη κρύβει μια αλήθεια. Αυτή θα ανακαλύψουμε μαζί με το δικαστήριο».

Η 38χρονη κατηγορείται ότι σκότωσε με δύο σφαίρες, σε κεφάλι και κοιλιά, τον άτυχο ναυτικό με τον οποίο έχει μια κόρη, σε σπίτι φίλου τους, στην Κοιλάδα Ερμιονίδας στην Αργολίδα, στις 8 Δεκεμβρίου 2014.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ