Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016

Στη Βέροια το Σάββατο αγωνίζεται ο Διομήδης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:01:00 π.μ. |
Στη Βέροια το Σάββατο αγωνίζεται ο Διομήδης
 Για την 9η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου (18.00) στην Βέροια τον περσινό νταμπλούχο Φίλιππο. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Πατιός και Τσιάνας, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Ζέρβα.

Ο αρχηγός μας Λευτέρης Κρεμαστιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας με τον Φίλιππο Βέροιας, μια από τις πιο δύσκολες έδρες διαχρονικά. Μελετάμε τον αντίπαλο όλη την εβδομάδα. Πρέπει να έχουμε το μυαλό μας για 60 λεπτά στο γήπεδο. Αυτό πιστεύω πως φτάνει για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».

Ο παίκτης μας Ιούλιος Αργυρού τόνισε: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον νταμπλούχο της περσινής περιόδου. Προσωπικά εγώ το βλέπω σαν μια πρόκληση, όπου πάμε να αντιμετωπίσουμε την ομάδα που πέρσι μας πήρε το Πρωτάθλημα στην έδρα μας. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες είναι καινούργιες με πολλά νέα πρόσωπα, θα είναι ένα ανταγωνιστικό και αμφίρροπο παιχνίδι. Ο Φίλιππος είναι ανεβασμένος μετά το διπλό που πήρε στον ΠΑΟΚ, αλλά και εμείς είμαστε αρκετά ανεβασμένοι μετά τις τρείς συνεχόμενές μας νίκες. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και προετοιμαζόμαστε να πάμε για την τέταρτη νίκη».
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ