ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Χρηματοοικονομικά/ Master (Μ.Sc) in Finance» από το Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:37:00 π.μ. |
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Χρηματοοικονομικά/ Master (Μ.Sc) in Finance» από το Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου
 Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου οργανώνει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Χρηματοοικονομικά/ Master (Μ.Sc) in Finance».

Το Π.Μ.Σ. έχει ως αντικείμενο την εξειδίκευση νέων επιστημόνων και στελεχών του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα στον τομέα της Χρηματοοικονομικής και των σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων με διττό στόχο:
να γίνει για τους κατόχους του Εφόδιο Καριέρας για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία
να προετοιμάσει επιστήμονες για διδακτορικές σπουδές στα γνωστικά πεδία που θεραπεύει

Η διάρκεια του Π.Μ.Σ. είναι τρία (3) εξάμηνα. Στα δύο πρώτα εξάμηνα οι φοιτητές παρακολουθούν μαθήματα κάθε Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο, και το 3ο εξάμηνο οι φοιτητές εκπονούν διπλωματική εργασία. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των τριών εξαμήνων απονέμεται Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στα Χρηματοοικονομικά, «Master of Science (Μ.Sc) in Finance», το οποίο είναι πλήρως αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Κράτος, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την αγορά εργασίας.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων φοιτητών θα γίνονται από 14/11/2016 έως 20/12/2016.

Αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών, το εκπαιδευτικό προσωπικό, τον τόπο διεξαγωγής των μαθημάτων, τις ημερομηνίες κατάθεσης των αιτήσεων και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν με την αίτησή τους οι υποψήφιοι φοιτητές, είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού http://fin.teipel.gr/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ