ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Στο Ντουμπάι η περιφέρεια Πελοποννήσου για την διεθνή έκθεση Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών WOP DUBAI

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. |
Στο Ντουμπάι η περιφέρεια Πελοποννήσου για την διεθνή έκθεση Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών WOP DUBAI
 Στη διεθνή έκθεση Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών, WOP DUBAI που πραγματοποιήθηκε από 13 έως 15 Νοεμβρίου 2016 συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η έκθεση έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο DubaiWorldTradeCenter του Ντουμπάι και αποτέλεσε σημαντικό γεγονός στο χώρο των τροφίμων. Η Διεθνής Έκθεση WOPDUBAI αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.


Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο Δρ. Απόστολος Παπαφωτίου, εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου παραβρέθηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ. Διονύσιος Ζώης και ο ΟΕΥ κ. Χρήστος Σταμπουλόπουλος.

Οι συμμετέχοντες της ελληνικής αποστολής εγκαινίασαν την έκθεση μαζί με τον Υπεύθυνο για την εισαγωγή φρούτων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ. Φαιζάλ, τον υπεύθυνο AssetManagement του Ντουμπάι κ. Τζούμα Κχαλίφα καθώς και τον Όλιβερ Κουρτ CEO της MesseEssen και τον Ινγκόρ Κλόβερ managingdirector της PlanetfairGroup. Ο κ. Φαιζάλ και η αντιπροσωπεία επισκέφθηκαν και το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου γνώρισαν από κοντά το Καλάθι των Ποιοτικών Προϊόντων και ειδικότερα των φρούτων και λαχανικών.

Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρεται μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο.

Η διοργάνωση φιλοξένησε 205 εκθέτες από 30 χώρες και 14 εθνικά περίπτερα, με εκθεσιακό χώρο περίπου 8.200 τμ. Την έκθεση επισκέφθηκαν 5.000 επαγγελματίες από 80 χώρες. Η έκθεση WOPDUBAI αποτελεί μια συνέχεια των σημαντικών γεγονότων που συμμετέχει κάθε χρόνο η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τον κρίσιμο τομέα φρούτων και λαχανικών, όπου διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως η έκθεση FruitLogistica στο Βερολίνο και η έκθεση Freskon στη Θεσσαλονίκη.
- See more at: http://www.arcadia938.gr/index.php/epikairotita/11042-sto-doubai-i-peiferia-peloponisou#sthash.Pz5KHqG1.dpuf
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ