ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

1η Πανελλήνια συνάντηση Μελέτης και Πρόληψης Νοσημάτων που μεταδίδονται με διαβιβαστές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:32:00 μ.μ. |
1η Πανελλήνια συνάντηση Μελέτης και Πρόληψης Νοσημάτων που μεταδίδονται με διαβιβαστές
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Πανελλήνια συνάντηση Μελέτης και Πρόληψης Νοσημάτων που μεταδίδονται με διαβιβαστές.
Κορυφαίοι επιστήμονες βρέθηκαν στη Σπάρτη , για ένα θέμα που απασχολεί όλη την υφήλιο και δεν είναι άλλο από από την μετάδοση των νοσημάτων μέσω των διαβιβαστών.
Ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης , τόνισε ότι η Περιφέρεια μπορεί να αισθάνεται υπερήφανη αφού αυτό το Συνέδριο , για το συγκεκριμένο θέμα , είναι το πρώτο που γίνετε στην Ελλάδα και τα αποτελέσματα αυτού αποτελούν οδηγό.
Όταν ξέσπασε το πρόβλημα της ελονοσίας στο Δήμο Ευρώτα , η Περιφέρεια ήταν αυτή που κινήθηκε άμεσα , παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα της χώρας μας το 2011 και κατάφερε να οργανώσει με Έλληνες επιστήμονες το πλαίσιο αυτό που θα σταματούσε την εξάπλωση της ελονοσίας.ι μόνο για την χώρα μας αλλά και για διεθνή συνέδρια , αφού οι διαβιβαστές ( δηλ. τα κουνούπια ) είναι ο υπ΄ αριθμόν ένας κίνδυνος για την δημόσια υγεία .
Μετά την συνεργασία των κορυφαίων Ελλήνων επιστημόνων , Πανεπιστημίων , Υπουργείων και συλλόγων , μπορούμε να πούμε τώρα , ότι η Περιφέρεια είναι έτοιμη τα αποτελέσματα της όλης εργασίας να φανούν ευεργετικά στην Ελλάδα αλλά και όπου αλλού προκύψει πρόβλημα .

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ