ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τις ακαδημίες τένις του Athlisis Tennis Club

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:36:00 μ.μ. |
Παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τις ακαδημίες τένις του Athlisis Tennis Club
 Τα παιδιά των ακαδημιών του Athlisis Tennis Club στόλισαν το απόγευμα της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του ομίλου σε μια παιδική γιορτή, που τα είχε όλα! 
Τα δέντρα του ομίλου στολίστηκαν και φέτος με τα χειροποίητα στολίδια που κατασκεύασαν τα παιδιά ,αλλά και με χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές με ευχές, τις οποίες δημιούργησαν στην τραπεζαρία του cafe με τη συνοδεία φαγητού και ζωντανής χριστουγεννιάτικης - και όχι μόνο -μουσικής ! 
Φέτος στολίστηκαν δύο Χριστουγεννιάτικα δέντρα, καθώς τα στολίδια και οι ζωγραφιές-ευχές των παιδιών ήταν πάρα πολλά, ενώ ο στολισμός θα διαρκέσει και τις επόμενες ημέρες, ώστε να ικανοποιήσουμε την διάθεση και την έμπνευση όλων των μικρών φίλων .
Το Χριστουγεννιάτικο παιδικό Πάρτυ είχε απόλυτη επιτυχία λόγω της μεγάλης συμμετοχής των μικρών αθλητών και αθλητριών. 
Επίπλέον, θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μουσικό και μέλος του club Βασίλη Κατσαρό, ο οποίος συνόδευσε τα παιδιά με την κιθάρα του στα Χριστουγεννιάτικα και άλλα παιδικά τραγουδάκια και βοήθησε με τις μουσικές του να μπούμε για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλα τα παιδιά για την θετική ενέργεια, τις πολύχρωμες ζωγραφικές εμπνεύσεις και τις όμορφες παιδικές ευχές για καλές γιορτές με υγεία, ευτυχία, χαμόγελα, τύχη και αγάπη για όλους! 

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!

Με εκτίμηση
Κλειάσος Αναστάσιος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ