ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Με την Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας το Σάββατο ο Διομήδης στη Νέα Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. |
Με την Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας το Σάββατο ο Διομήδης στη Νέα Κίο
 Για την 10η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχεται αύριο Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου την Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Μερτινιάν και Καραπάνος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Δημάκη.

Ο τερματοφύλακάς μας Κώστας Κοτανίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Το Σάββατο έχουμε ένα παιχνίδι με την αξιόμαχη Πυλαία, το οποίο είναι μια καλή ευκαιρία να αντιστρέψουμε το κλίμα, μετά την κακή μας εμφάνιση και τον αποκλεισμό μας από τον θεσμό του Κυπέλλου. Το πάθος και το καθαρό μυαλό θα μας οδηγήσουν στους δύο πολυπόθητους βαθμούς, που θα μας κρατήσουν ψηλά στην βαθμολογία».

Ο παίκτης μας Νέναντ Τρουμπέτας επεσήμανε: «Είχαμε ένα κακό Σαββατοκύριακο, το οποίο αφήνουμε πίσω. Ο αποκλεισμός μας από το Κύπελλο ήταν κάτι που δεν περιμέναμε, αλλά ήταν μια αφύπνιση σε όλους μας ότι στο χάντμπολ όλα μπορούν να συμβούν. Έχουμε ένα πολύ καλό σερί νικών στην Handball Premier και θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά χωρίς χαμένο παιχνίδι. Η Πυλαία είναι πολύ καλή ομάδα και δεν πρέπει να κάνουμε το ίδιο λάθος όπως κάναμε με την ΧΑΝΘ στο Κύπελλο, υποτιμώντας την. Περιμένουμε την στήριξη των φιλάθλων μας και όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε στους στόχους μας στο Πρωτάθλημα».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ