ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

«Καλήν εσπέραν άρχοντες …» από το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:05:00 μ.μ. |
«Καλήν εσπέραν άρχοντες …» από το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου
«…κι αν είναι ορισμός σας Χριστού τη Θεία γέννηση να πω στ’ αρχοντικό σας…» την Παρασκευή το απόγευμα μια ομάδα από μαθητές του σχολείου μας θα περιδιαβούμε στις γειτονιές του Ναυπλίου τραγουδώντας τα κάλαντα για να συγκεντρώσουμε χρήματα και τρόφιμα που θα τα διαθέσουμε για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας τις άγιες αυτές μέρες. Ελπίζουμε στη συμμετοχή όλων γιατί η μικρή βοήθεια από πολλούς γίνεται ένα μεγάλο χαμόγελο και μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά.
Και επειδή πιστεύουμε ότι –τουλάχιστον- ένα πιάτο φαγητό δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι συγκεντρώσαμε τρόφιμα που τα παραδώσαμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου για να βοηθήσουμε -με τις μικρές δυνάμεις μας- στο έργο τους.

Και για να συντελέσουμε κι εμείς σε ακόμη περισσότερα χαμόγελα παραδώσαμε –για τρίτη φορά- τα καπάκια που συγκεντρώσαμε στους υπεύθυνους της δράσης για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου αλλά και προγραμματίσαμε μια επίσκεψη στη διάρκεια των εορτών στη Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης Ψυχαργώς Ναυπλίου.

Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Σχολείου εύχονται σε όλους Καλές Γιορτές γεμάτες ελπίδα και δύναμη. Το θαύμα της Γέννησης του Θεανθρώπου ας αναπτερώσει το ηθικό μας και το Νέο Έτος ας είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

Η Διευθύντρια
Τράκα Βασιλική
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ