ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Στη Σπάρτη η δίκη του σατανικού ζευγαριού που βίαζε τον ανήλικο στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:53:00 π.μ. |
Στη Σπάρτη η δίκη του σατανικού ζευγαριού που βίαζε τον ανήλικο στο Άργος
 Στη Σπάρτη εκδικάζεται σήμερα Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, η δίκη του σατανικού πατέρα που με τον συγκάτοικο-φίλο του, φέρονται ότι βίαζαν στο Άργος κατ' εξακολούθηση το μόλις 12 ετών (!) αγοράκι του, το οποίο πάσχει από νοητική στέρηση!

Τις κατηγορίες εις βάρος των δραστών θα υποστηρίξει, ως Πολιτική Αγωγή, ο δικηγόρος Σπάρτης Λεωνίδας Παπαδάκος, ενώ η υπεράσπιση των κατηγορουμένων ανατέθηκε με διορισμό στον δικηγόρο Σπάρτης Θεόδωρο Παπαδόγιαννη.

Το χρονικό της φρίκης

Η αποκάλυψη του εγκλήματος τον περασμένο Ιούλιο σόκαρε. Πα-τέρας μαζί με τον σύντροφο του βίαζαν 12χρονο αγοράκι με νοητική στέρηση. Όλοι έμεναν στο ίδιο σπίτι στο Άργος, όπου είχε πάει ο μικρός για να κάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Στα τέλη του περασμένου Ιούνη, το παιδί πήγε μαζί με το πατέρα του στο σπίτι του προκειμένου να κάνει ολιγοήμερες διακοπές χωρίς να γνωρίζει τον εφιάλτη που το περίμενε.

Μάλιστα τις πρώτες μέρες που δεν είχε ξεκινήσει το μαρτύριο, το άτυχο αγοράκι έδειχνε να περνάει καλά. Αυτό δείχνουν τα λόγια του, στη μητέρα και τη γιαγιά του. Έλεγε πως παίζει και ξεκουράζεται, ενώ ζητούσε να παραταθεί ο χρόνος παραμονής του στο Άργος, πριν επιστρέψει στην Αθήνα. Λίγο αργότερα όμως όλα θα άλλαζαν.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί, το παιδί βιαζόταν συστηματικά από τον πατέρα του και τον ερωτικό του σύντροφο με τον οποίο συζούσαν.

Πηγή: lakonikos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ