ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Μουσική εκδήλωση των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» στο Φιλολογικό Σύλλογο «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» στην Αθήνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. |
Μουσική εκδήλωση των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» στο Φιλολογικό Σύλλογο «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» στην Αθήνα
 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση του Συλλόγου των απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φιλολογικού Συλλόγου «Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ». 

Πλήθος Ναυπλιωτών που κατοικούν στην πρωτεύουσα και φίλοι του Ναυπλίου, μέλη του Συλλόγου κατέκλισαν κυριολεκτικά τη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του «Παρνασσού» για να απολαύσουν μια όμορφη Μουσική βραδιά και να βρεθούν κοντά με πατριώτες. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου κ. Κων/νου Κολόκα, ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, και τη συμμετοχή στην εκδήλωση έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Δ. Κωστούρο ο οποίος και απηύθυνε συγκινητικό χαιρετισμό στους απόδημους Ναυπλιείς.

Ακολούθησε πρόγραμμα που απέδωσε εκπληκτικά η Μεικτή Πολυφωνική χορωδία στο πρώτο μέρος και το μουσικό Σύνολο «Ηχοχρώματα» της Φιλαρμονικής Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου στο Δεύτερο μέρος υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Θεοδόση Αντωνιάδη με συνθέσεις Ελλήνων και ξένων συνθετών, στο τρίτο μέρος του προγράμματος, χορωδία και φιλαρμονική συνέπραξαν μουσικά σε χριστουγεννιάτικα τραγούδια κλείνοντας με το «Χαίρε Ανάπλι» που απέδωσαν μαζί χορωδία και φιλαρμονική, δε μπορούσε παρά να κάνει τα μάτια των αποδήμων Ναυπλιέων να τρέχουν από συγκίνηση.

Την όμορφη αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δ. Κωστούρος, οι Βουλευτές του Νομού μας, κ. Ι. Γκιόλας, Ι. Ανδριανός, Ι. Μανιάτης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου κ. Π. Καλκούνου η Δημοτ. Σύμβουλος κ. Μ. Ράλλη, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» κ. Θ. Σπαντιδέας, η Πρόεδρος του Ομίλου «UNESCO» Ν. Αργολίδος κ. Μ. Ζηλεμένου, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλονικέων Αττικής, κ. Εριέττα Καραγιάννη, η κυρία Γεωργία Σαμαρά, ο π. Χρυσόστομος Κολοκυθάς και άλλοι επίτιμοι προσκεκλημένοι.

Η εκδήλωση έκλεισε με προσφορά τιμητικής πλακέτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου στον αρχιμουσικό Θ. Αντωνιάδη για όλα τα μέλη της χορωδίας και της Φιλαρμονικής που συμμετείχαν στην εκδήλωση και με ευχές για Καλά Χριστούγεννα προς όλους.

Για το Δ.Σ,
Κ. Κολόκας Πρόεδρος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ