ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Χαμηλές θερμοκρασίες όλη τη νύχτα στην Αργολίδα - Βροχές από το βράδυ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 π.μ. |
Χαμηλές θερμοκρασίες όλη τη νύχτα στην Αργολίδα - Βροχές από το βράδυ
 Χαλάει σήμερα το απόγευμα ο καιρός! Στα βόρεια, στα ορεινά και τα ημιορεινά θα χιονίσει και στα πεδινά θα βρέξει. Και σήμερα όλη η χώρα είναι στην... κατάψυξη, αφού το κρύο είναι τσουχτερό!
Στην Αργολίδα σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό της ΕΜΥ στην Πυργέλα η θερμοκρασία όλη την νύχτα κυμάνθηκε από τους 0 έως τους -2.

Παγετός θα επικρατήσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τόσο το πρωί όσο και τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι έξι μποφόρ στα ανατολικά.

Ο καιρός σήμερα – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Μακεδονία, Θράκη - Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές η χιονόνερο στα πεδινά και χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά. Άνεμοι: αρχικά από δυτικές 3 με 4 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -04 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
- Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -01 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος- Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία από τα βόρεια θα αυξηθούν και από τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη - Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ τις πρωινές ώρες. Θερμοκρασία: από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα - Καιρός: τοπικές νεφώσεις αρχικά στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στα Δωδεκάνησα με τοπικές βροχές από τις μεσημβρινές ώρες. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική - Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και τη νύχτα θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και από τις βραδινές ώρες βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη - Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα πεδινά και τις βραδινές ώρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 και βαθμιαία 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από -02 (μείον 2) έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο Παρασκευή 16-12-2016: στα ανατολικά και νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές η χιονόνερο στα πεδινά και χιόνια σε ορεινά-ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας και της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 βαθμιαία στα πελάγη 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε πτώση. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ