ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Εξαιρετική εμφάνιση για τον ΦΟΙΝΙΚΑ Αργολίδας στον Πανελλήνιο Αγώνα στην Αγ. Τριάδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. | |
Εξαιρετική εμφάνιση για τον ΦΟΙΝΙΚΑ Αργολίδας στον Πανελλήνιο Αγώνα στην Αγ. Τριάδα
Άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση για την Ναυπλιακή ομάδα Τοξοβολίας, τον ΦΟΙΝΙΚΑ Αργολίδας και σήμερα, στον Πανελλήνιο Αγώνα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγ. Τριάδας! 
Το ένα-δύο στις Γυναίκες του Ολυμπιακού Τόξου της Β' Εθνικής Κατηγορίας, με εξαιρετικές εμφανίσεις, νέα ατομικά ρεκόρ, και άνοδο στην Α' Εθνική Κατηγορία για τις αθλήτριες Κατσίλα Μάντυ (χρυσό μετάλιο) και Κατσίλα Νατάσα (αργυρό μετάλιο)!, με τις Μπρούνχελτσλ Σαμπρίνα με νέο ατομικό ρεκόρ να καταλαμβάνει την 8η θέση, και την Μαρινάκη Αθηνά, αν και με έντονη ισχυαλγία, να βοηθά τον Σύλλογο και να καταλαμβάνει την 12η θέση!. 
Χάλκινο μετάλιο για την Καρδαρά Γκέλυ στο Ολυμπιακό Τόξο Νεανίδων Α' Εθνικής Κατηγορίας με νέο ατομικό ρεκόρ στην Α' Εθν. Κατηγορία Νεανίδων, και επίδοση ανόδου στην Α' Εθν. Νέων Γυναικών!, και πρώτη θέση για τον Καραγιάννη Γιώργο στο Σύνθετο Εφήβων Β' Εθν. Κατηγορίας, με άνοδο στην Α' Εθνική Κατηγορία Εφήβων, αλλά και Α' Εθν. Κατηγορία Νέων Ανδρών!. Στους άνδρες Ολυμπιακού Τόξου, στην Α' Εθν. Κατηγορία, ο Παπαβασιλείου Ι.. στον 3ο του αγώνα μέσα σε έξι μόνον ημέρες (!), μετά την 1η θέση της περασμένης Κυριακής στον ίδιο χώρο, και την 3η θέση (ισοβαθμώντας με τον 2ο) στο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων στην Δεκέλεια χθες όπου κατέλαβε και το αργυρό μετάλιο στο Ομαδικό με την ομάδα της Αστυνομίας, φανερά καταπονημένος σήμερα κατετάγη 5ος, ενώ στην Β. Εθν. Κατηγορία, με νέα ατομικά ρεκόρ, συμμετείχαν οι αθλητές μας Λαζαρίδης Σωκράτης (21ος) και Γατσάκος Παύλος (25ος). 

Εκ νέου τα συγχαρητήριά μας για την διοργάνωση των αγώνων στην περιοχή μας, στον διοργανώνοντα Σύλλογο, και στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο για την αμέριστη συμπαράστασή του στην προσπάθεια για ανάπτυξη του αθλήματος της Τοξοβολίας στην Αργολίδα!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ