ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας ΡΕΑ: Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η απαιτητική διαδικασία για τη πληρωμή της ενίσχυσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:33:00 π.μ. |
Ένωση αγροτών συνεταίρων Αργολίδας ΡΕΑ: Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η απαιτητική διαδικασία για τη πληρωμή της ενίσχυσης
 Πραγματοποιήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ εχθές η πληρωμή της ενίσχυσης για το έτος 2013 στους δικαιούχους του Μέτρου 214 – Δράση Βιολογική Γεωργία, οι οποίοι είχαν υποβάλει τις αιτήσεις τους μέσω της ΕΑΣ Αργολίδας – ΡΕΑ. Συνολικά καταβλήθηκαν πάνω από 160.000 € σε 53 παραγωγούς.
Έτσι ολοκληρώθηκε επιτυχώς μια μακρόχρονη και γραφειοκρατικά απαιτητική διαδικασία για τη πληρωμή του συγκεκριμένου έτους, με την ΕΑΣ Αργολίδας – ΡΕΑ να έχει καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επίτευξη αυτού του στόχου. Με βάση την ενημέρωση από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υλοποιηθεί η πληρωμή και του έτους 2014.

Έχοντας πλέον την εμπειρία, την άρτια γεωπονική υποστήριξη στην εφαρμογή της βιολογικής γεωργίας στη πράξη, την απαραίτητη τεχνολογική επάρκεια μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών στους αγρότες σε πολύ χαμηλές τιμές, την επίτευξη σημαντικών εκπτώσεων στο κόστος πιστοποίησης με συνεργαζόμενους φορείς καθώς και τη δυνατότητα κάλυψης του όποιου κόστους με τη καταβολή της ενίσχυσης (πάγιες εντολές)

ΚΑΛΟΥΜΕ

τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς να μας επισκεφτούν στα γραφεία μας (2ο χιλ. Ναυπλίου – Νέας Κίου, Ναύπλιο) για να ενημερωθούν ΥΠΕΥΘΥΝΑ για το Νέο Πρόγραμμα Βιολογικής Γεωργίας (3ετία, 5ετία) που προκηρύσσεται τις επόμενες μέρες. Το συγκεκριμένο Πρόγραμμα φιλοδοξεί να μοιράσει περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ εντός της περιόδου 2017-2021, και αποτελεί από τα μεγαλύτερα Μέτρα του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ