ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Ένοπλη ληστεία στα ΚΤΕΛ Αρκαδίας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:06:00 μ.μ. |
Ένοπλη ληστεία στα ΚΤΕΛ Αρκαδίας (βίντεο)
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στα ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Δυο ένοπλοι δράστες εισέβαλαν στα γραφείο των ΚΤΕΛ, με την απειλή όπλου οδήγησαν τον υπάλληλο στην τουαλέτα, όπου και τον κλείδωσαν και στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο και τράπηκαν σε φυγή.

ΚΑΡΕ -ΚΑΡΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ όπως μας την περιέγραψε ο κ.Ντελόπουλος διευθύνων σύμβουλος των ΚΤΕΛ Αρκαδίας
"Ανεβαίνοντας στο γραφείο αντίκρισα ανοιγμένες πόρτες…"

Κάθε πρωί έρχομαι από το υπόγειο και ανεβαίνω στα γραφεία. Σήμερα ανεβαίνοντας είδα την πόρτα ανοιχτή, τις μπάλες του χριστουγεννιάτικου δέντρου πεταμένες δεξιά και αριστερά και τις πόρτες στο λογιστήριο ανοιχτές.

"Στιγμές αγωνίας για τον υπάλληλο που βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ληστές…"

Πηγαίνοντας να βρω τον υπάλληλο που βλέπω κάθε πρωί στο γραφείο κινήσεως, άκουσα θορύβους. Άκουγα κάποιον να χτυπάει μια πόρτα και στην αρχή αναρωτήθηκα, αν είχε έρθει κάποιος μάστορας να επιδιορθώσει κάποια βλάβη. Κατευθύνθηκα προς το μπάνιο και άκουσα "βοήθεια - βοήθεια".
Οι ένοπλοι ληστές είχαν πιάσει τον υπάλληλο τον κ.Ηλιόπουλο και τον είχαν κλείσει στο μπάνιο. Προσπάθησαν να τον δέσουν - γιατί βρήκαμε και μια τριχιά στο πάτωμα - αλλά τελικά τον κλείδωσαν μέσα και τον άφησαν εκεί. Του πήραν τα κλειδιά και έφυγαν. Ο υπάλληλος προσπαθούσε με ένα καλάθι μεταλλικό να σπάσει από μέσα την πόρτα του μπάνιου, γιατί δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Έψαξα αμέσως να βρω κλειδιά, για να τον ξεκλειδώσω. Τον βρήκα χλωμό και τρομαγμένο.

Όταν μπήκαν μέσα με όπλα οι ληστές, του ζήτησαν με σπαστά ελληνικά- όπως μας είπε ο ίδιος - να μάθουν που είναι η τουαλέτα. Τον χτύπησαν με το όπλο στο λαιμό και τον πήγαν στο μπάνιο, όπου και τον κλείδωσαν.

"Πως έφτασαν στο χρηματοκιβώτιο…"

Οι δράστες δεν μπόρεσαν να ανοίξουν στην πόρτα στο λογιστήριο και έσπασαν τη δίπλα πόρτα, εκεί που υπήρχε το χρηματοκιβώτιο. Το ξήλωσαν από τον τοίχο, το πήραν και έφυγαν. Δεν μπορώ να καταλάβω, πως το σήκωσαν γιατί ήταν πολύ βαρύ. Την ώρα εκείνη υπήρχε κόσμος στα ΚΤΕΛ, γιατί έφευγε δρομολόγιο για την Αθήνα, αλλά δεν τους είδε κανείς. Περιμένουμε μήπως κάποιος θυμηθεί κάτι.
"Οργανωμένο σχέδιο…"

Οι δράστες όπως όλα δείχνουν, είχαν περάσει νωρίτερα από τα ΚΤΕΛ και είχαν γυρίσει τις κάμερες, για να μην τους καταγράψουν. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους βρει.

"Μισθοί και δώρα Χριστουγέννων έκαναν φτερά…"


Αυτό που ζητάμε είναι να βρεθούν τα χρήματα και να συλληφθούν οι δράστες. Μέσα στο χρηματοκιβώτιο βρίσκονταν πάνω από 35.000 ευρώ, χρήματα που προορίζονταν για μισθοδοσίες και δώρα Χριστουγέννων.

Πηγή: pna.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ