ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Είναι η επαγγελματική κατάρτιση ικανή να ευνοήσει την καινοτομία;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:12:00 μ.μ. |
Είναι η επαγγελματική κατάρτιση ικανή να ευνοήσει την καινοτομία;
 Εμείς εδώ στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιδαύρου πιστεύουμε πως ναι. Η Σχολή μας έχει τις ρίζες της στη μακρά παράδοση της Αργολίδας στις καλές τέχνες: η γλυπτική τέχνη των αρχαιολογικών θησαυρών και της εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής, η εξειδίκευση στις μελισσοκομικές τεχνικές για τη βασιλοτροφία και την παραγωγή όχι μόνο του μελιού, αλλά όλων των πολύτιμων μελισσοκομικών προϊόντων, η βαθιά γνώση της τυροκομίας με τις εκλεκτές της γεύσεις, η φινετσάτη κοπτική ραπτική. 

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη και η εξέλιξη της σχολής να συμβαδίζουν με την τεχνική και οικονομική πρόοδο της ευρύτερης περιοχής.

Μεταξύ των σπουδαστών μας εμφανίζονται τόσο επώνυμοι επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες με πολύχρονη πείρα, αλλά και άπειροι απ΄ όλη την Ελλάδα. Κάνουν όλοι τους επαγγελματικά σχέδια για το μέλλον και γι’αυτό έχουν απαιτήσεις από το χρόνο που περνούν μαζί μας. 

Η κατάρτιση που παρέχεται στη Σχολή δίνει έμφαση στη δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης στις ανάγκες της αγοράς εργασίας ενισχύοντας τις προοπτικές απασχόλησης. Στο πλαίσιο αυτό, προτεραιότητα δίνεται στην άμεση διασύνδεσή της με κεντρικούς αναπτυξιακούς στόχους, όπως η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ