ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια Καλαματιανού - Κάηκε ο κυρ-Γιάννης σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Λυγουριό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:53:00 μ.μ. |
Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια Καλαματιανού - Κάηκε ο κυρ-Γιάννης σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του στο Λυγουριό
 Στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Καλαματιανός.



Ο 76χρονος Γιάννης Καλαματιανός υπέστη σοβαρά εγκαύματα χθες τα ξημερώματα όταν προκλήθηκε πυρκαγιά στο σπίτι του στο Λυγουριό, πιθανόν σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, από βραχυκύκλωμα του ερκοντίσιον.

Ο γνωστός και από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος, ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αργολίδα εγκλωβίστηκε στο σπίτι του όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες και λιποθύμησε μέσα σε αυτό από τις αναθυμιάσεις.

Ευτυχώς με την βοήθεια συγγενικών του προσώπων και με την επέμβαση της πυροσβεστικής ο κυρ-Γιάννης απεγκλωβίστηκε ζωντανός από το φλεγόμενο σπίτι και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και ο Γιάννης Καλαματιανός να επιστρέψει σύντομα πίσω και στην αγαπημένη του ενασχόληση το ραδιόφωνο, την γυναίκα του και τα παιδιά του, τον Μιχάλη και το Φίλιππο, που περνούν στιγμές αγωνίας.  
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ