ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Συνεργασία του Δημοτικού Σχολείου Ασκληπιείου με το Κέντρο Υγείας Λυγουριού για την Υγιεινή Διατροφή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 π.μ. | |
Συνεργασία του Δημοτικού Σχολείου Ασκληπιείου με το Κέντρο Υγείας Λυγουριού για την Υγιεινή Διατροφή
 Το τμήμα Επισκεπτών Υγείας του Κ.Υ. Λυγουριού σε συνέχεια της συνεργασίας του με το Δημοτικό Σχολείο Ασκληπιείου σε θέματα υγιεινής και υγείας των μαθητών, αφιέρωσε το μήνα Νοέμβριο στο θέμα της «Υγιεινής Διατροφής».

Επισκέπτρια Υγείας πραγματοποίησε επίσκεψη σε όλες τις τάξεις και τα τμήματα του 11/θέσιου Δημοτικού Σχολείου χωριστά. Οι δράσεις διαμορφώθηκαν στην ηλικιακή ομάδα της κάθε τάξης και είχαν στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την υιοθέτηση θετικών στάσεων και συμπεριφορών στο θέμα της υγιεινής διατροφής και σωματικής δραστηριότητας.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες αναζήτησαν τις συνήθειες που προάγουν ή όχι την υγεία του ατόμου, δραματοποίησαν σενάρια με μεγάλη επιτυχία και διαμόρφωσαν ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο ,αξιολογώντας πρώτα τις δικές τους διατροφικές τους συνήθειες. Τέλος, όλες οι τάξεις συμμετείχαν στο «Φρούτο-Διαγωνισμό», επιλέγοντας φρούτα ως «υγιεινό σνακ» για το διάλειμμα.

Οι μαθητές-μαθήτριες , οι εκπ/κοί και η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ασκληπιείου, ευχαριστούν θερμά την κ. Αργιανά Παναγιώτα (Επισκέπρια Υγείας του Κ.Υ.Λυγουριού), η οποία υλοποίησε με επιτυχία το συγκεκριμένο πρ/μα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ