ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Με ηλιοφάνεια τα Χριστούγεννα - Πρόγνωση μέχρι και την Δευτέρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:48:00 π.μ. |
Με ηλιοφάνεια τα Χριστούγεννα - Πρόγνωση μέχρι και την Δευτέρα
 Με πολύ κρύο, κυλάει η εβδομάδα μέχρι τη Χριστούγεννα, με τον καιρό να στρώνει λίγο την παραμονή αλλά με το κρύο να μην μας εγκαταλείπει. Παράλληλα, ο παγετός θα είναι κύριο χαρακτηριστικό στα ηπειρωτικά λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.
Ανήμερα των Χριστουγέννων ο καιρός κάνει όμως την έκπληξη είναι γενικά αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ μέχρι και τα Χριστούγεννα:

Την Παρασκευή ο καιρός στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι γενικά αίθριος και στα υπόλοιπα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά -ημιορεινά της Κρήτης θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 τοπικά 8 Μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Το Σάββατο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Στα υπόλοιπα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στην Κρήτη όπου στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Την Κυριακή, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που στα βόρεια και ανατολικά θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε μικρή περαιτέρω άνοδο, ενώ παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Για τη Δευτέρα 26-12-2016, προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.



Δείτε περισσότερα: http://www.fimes.gr/2016/12/kairos-xristougenna-3/#ixzz4TYg5iNNw
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ