ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ο Βασίλης Καζούλης στο Αέναον cafe

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:41:00 π.μ. |
Ο Βασίλης Καζούλης στο Αέναον cafe
 Ο Βασίλης Καζούλης (ή Καζούλλης όπως είναι η σωστή γραφή του επωνύμου του) είναι Έλληνας τραγουδοποιός της ροκ σκηνής και έχει υπογράψει κάποια από τα πιο γνωστά τραγούδια, όπως "Φανή", "Αν ήσουν άγγελος", "Κάτι να γυαλίζει", "Αεροπλάνα", "Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό", "Κοπέλες για λίγο", "Βορινό λιμάνι", "Τα φιλιά του Αυγούστου" κ.α.

Οι δύο άνθρωποι που πίστεψαν στο ταλέντο του και τον ανέδειξαν ήταν ο Σταμάτης Σπανουδάκης και ο Διονύσης Σαββόπουλος. Ο Σταμάτης Σπανουδάκης άκουσε πρώτος τη δουλειά του και ήταν ο άνθρωπος που τον ενθάρρυνε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική και να κάνει το πρώτο του βήμα στη δισκογραφία. Την ίδια εποχή (γύρω στο 1987) ο Διονύσης Σαββόπουλος τον παρουσιάζει στην εκπομπή του "Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι" ως "νέο ταλέντο" και εκεί ερμηνεύει για πρώτη φορά τηλεοπτικά τη μεγάλη επιτυχία "Φανή".

Μετά την μεγάλη του εμφάνιση στο «ΑΕΝΑΟΝ» τον Δεκέμβριο του 2015,η υπόσχεση να ξαναβρεθεί πάλι κοντά μας, στον ίδιο χώρο είναι πλέον έτοιμη για πράξη.

Αυτό λοιπόν το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 10.30 το βράδυ, μέσα σε ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα,ο Βασίλης επισκέπτεται και πάλι την πόλη μας, και ανεβαίνει στην μουσική σκηνή του «ΑΕΝΑΟΝ» για να μας χαρίσει τις αξέχαστες μουσικές του δημιουργίες που τόσο πολύ αγαπήσαμε και θα αγαπάμε πάντα.

Μαζί του όπως και πέρσι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα συμμετέχει και ο Αργείος Τραγουδοποιός Γιάννης Νανόπουλος,ερμηνεύοντας στιγμές από τις προσωπικές του δημιουργίες, αλά και μερικά ακόμη αγαπημένα Ελληνικά τραγούδια από τον χώρο της έντεχνης μουσικής σκηνής.
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου και για την δική σας καλύτερη, εξυπηρέτηση κλείστε έγκαιρα θέσεις στο τηλέφωνο 27510-26026-6942634143
ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 € (Με ποτό)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ