ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

«New Era» από τη Maya Zoulovits στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. | |
«New Era» από τη Maya Zoulovits στο Ναύπλιο
Η νέα συλλογή κοσμημάτων «New Era» της σχεδιάστριας Maya Zoulovits έρχεται να σηματοδοτήσει μία νέα εποχή όχι μόνο για την ίδια αλλά και για το ύφος των κοσμημάτων, για τη σεζόν a/w 2016-17 που ήδη διανύουμε.

Οι γραμμές σε κάθε της κομμάτι συμβολίζουν γεωμετρικά σχήματα, με ένα τρόπο πιο μίνιμαλ αλλά και συνάμα επιβλητικό. Ασημένια και χρυσά κολιέ, σκουλαρίκια εμπνευσμένα από την Αρχαία Ελλάδα, all day chic κρίκοι, δαχτυλίδια δίχως περίτεχνα κοψίματα, καθώς και πολύτιμες πέτρες όπως σμαράγδι, ρουμπίνι, ζαφείρι, aqua marina είναι το νέο “entry” σε αυτή τη συλλογή, όπως και τα κολιέ ροζάριο, τα οποία είναι εξίσου φτιαγμένα από ημιπολύτιμους λίθους, όπως ο ιόλιθος και η γρανάδα.
Όλες αυτές οι νέες προτάσεις της δημιουργού «ταξιδεύουν» πλέον μέχρι και την Παλιά Πόλη του Ναυπλίου, εκεί όπου στεγάζεται εδώ και λίγους μήνες το δεύτερο “jewelry workshop by Maya Zoulovits”. Η επιλογή του προορισμού αυτού δεν ήταν τυχαία, καθώς δεν είναι μονάχα ο τόπος καταγωγής της αλλά και η πόλη που ο αγαπημένος της παππούς την μύησε πρώτος στο κόσμο του σχεδίου και της δημιουργίας.

Στο αναπαλαιωμένο κτίριο ηλικίας 104 ετών, όπου το ξύλο και η πέτρα «γίνονται ένα» και το λευκό χρώμα επιβάλλει τη παρουσία του σε κάθε γωνιά του καταστήματος, παρουσιάζονται παλιά και νέα της κομμάτια, καθώς και “must have” αξεσουάρ για τις καθημερινές σας αποδράσεις.
Στα δύο καταστήματά της μπορεί ακόμα να βρει κανείς το νέο Χριστουγεννιάτικο γούρι της «Hope Triangle», για το 2017, στο οποίο κλείνουμε ήδη το μάτι. Το σχέδιο του είναι ένα γεωμετρικό τρίγωνο, του οποίου οι τρεις γωνίες συμβολίζουν την ευημερία, δημιουργικότητα και ολοκλήρωση, ευχές που ελπίζουμε να πραγματοποιηθούν τη νέα χρονιά, ενώ η κάθε του πλευρά σχηματίζει τον αριθμό 7. Με την αγορά του κάθε γουριού συμβάλλετε και ενισχύετε στο έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής».

Κυριαζή 14-16, Κηφισιά, Αθήνα, 14562, T: 2106230750
Βασιλίσσης Όλγας 14 και Σιώκου, Παλιά Πόλη Ναυπλίου, 21100
Τ: 2752-028940 www.mayazoulovits.gr

Απολαύστε τα και από κοντά στο Women In Action Christmas edition την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στην Αίγλη Ζαππείου (12:00-20:00).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ