ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Tα δύσκολα Χριστούγεννα της Άσπας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:26:00 π.μ. |
Tα δύσκολα Χριστούγεννα της Άσπας
 Επικοινωνήσαμε με την Σπυριδούλα Φατούρου την μητέρα της Άσπας για να της ευχηθούμε και να μάθουμε νεώτερα για την πορεία της υγείας του άτυχου κοριτσιού. Η Σπυριδούλα Φατούρου φανερά συγκινημένη μας είπε:

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Είναι για μας μια παρηγοριά αυτές τις μέρες. Θέλω ευχηθώ σε όλο τον κόσμο και κυρίως στα νέα παιδιά, υγεία. Αυτό είναι το σημαντικότερο αγαθό στην ζωή. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα σε όλους κυρίως όμως στο ανθρώπινο δυναμικό του ANIMUS, τους δημοσιογράφους και όλους όσους είναι δίπλα στην Άσπα στον δύσκολο αγώνα που δίνει. Μια ιδιαίτερη αναφορά θα άξιζε και την Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ που το τελευταίο διάστημα είναι τόσο πολύ κοντά μας. Πάντα είναι δύσκολες αυτές οι άγιες μέρες που τις περνάμε οι δυο μας στο δωμάτιο ενός Κέντρου Αποκατάστασης αντί στο σπίτι μας. Και δυστυχώς υπάρχουν πολλές όμοιες περιπτώσεις εδώ μέσα. 
Σε ότι αφορά την εξέλιξη της υγείας της έχουμε κάποιες επιπλοκές. Τις τελευταίες μέρες η Άσπα παρουσιάζει έντονες μυοκλονίες (άτυπες επιληπτικές κρίσεις) που οπωσδήποτε δημιουργούν στασιμότητα στην οποία εξέλιξη της, όπως επίσης και κόπωση στο παιδί. Τα αίτια είναι αναμφίβολα η βλάβη της. Αυτό σημαίνει πως παιδεύεται ιδιαίτερα και δυσχεραίνει το έργο των θεραπευτών. 

Ας ελπίσουμε να μπορέσει να το ξεπεράσει και αυτό μιας και δημιουργεί εκτός των άλλων και ιδιαίτερη επικινδυνότητα. Άμεσα θα ακολουθήσει μια σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων για να εξεταστεί η κατάσταση της πορείας της υγείας της. Προσεύχομαι κάθε μέρα όχι μόνο για την Άσπα μου αλλά για όλα τα παιδιά του κόσμου. Δεν θέλω καμιά μάνα να βιώσει αυτό που βιώνω εγώ τα τελευταία χρόνια.

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και υγεία σε όλο τον κόσμο. Εμείς εδώ με την βοήθεια του Θεού συνεχίζουμε να δίνουμε τον καθημερινό αγώνα μας…


Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε –αν αυτό έχει κάποια σημασία - είναι: Κουράγιο Άσπα, είμαστε στο πλευρό σου…

Πηγή: postlarissa.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ