ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Νίκη λύτρωση για τον Παναργειακό με 1-0 την Μεγαλόπολη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:59:00 π.μ. |
Νίκη λύτρωση για τον Παναργειακό με 1-0 την Μεγαλόπολη
 Ο Παναργειακός έβαλε «φρένο» στην κακή πορεία του με νίκη στην 14η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.  Έτσι, οι «λύκοι» πανηγύρισαν για πρώτη φορά εντός του 2017 επικρατώντας με 1-0 της Δόξας Μεγαλόπολης στο Κυριακάτικο ματς.
Σκόρερ του μοναδικού γκολ ήταν ο Καλογέρης στο 50ο λεπτό και οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 10 βαθμούς στον 3ο όμιλο.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Δουβίκας): Σαχσανίδης, Βιδάλης, Στασινόπουλος, Βαρότσης, Φίλης, Ζαχαράκης, Καρέλης, Κουρούμα, Ανδριόπουλος (90′ Λυκομήτρος), Καλογέρης, Φασουλής
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (Βασίλης Κούβαλης): Χρήστου, Λεβέντης, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας, Ασημακόπουλος Κ. (75′ Ασημακόπουλος Α.), Κατσαρός, Ρέρα (75′ Δρόσος), Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ.
Ο Πρόεδρος του Παναργειακού Κώστας Κιμουλιάτης έκανε την παρακάτω δήλωση: "Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους 100 ήρωες που ήρθαν και στήριξαν την ομάδα σήμερα στο γήπεδο, οι υπόλοιποι φίλαθλοι του Παναργειακού δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών για την ομάδα και δεν την στηρίζουν. Αύριο αυτοί οι ίδιοι είναι που θα κάνουν κριτική για εμάς αλλά εμείς είμαστε εδώ για να κρατήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν εφικτό αν δεν είχαμε την στήριξη του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και του οφείλουμε ένα ευχαριστώ."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ